woensdag 23 oktober 2019

Autofans: Saleen gaat racen met deze GT4 Concept

AUTOFANS
Saleen gaat racen met deze GT4 Concept
Het Amerikaanse Saleen is terug, en hoe! De tuner/ autoproducent laat het "land van de vrijheid" achter zich om furore te gaan maken in China. Al wil het ook met een GT4-versie van haar S1 furore maken in de racerij.
Lees verder

Mercedes geeft Duitse klanten €100 bij software-update sjoemeldiesel
In Duitsland heeft Mercedes besloten 100 euro te doneren aan klanten als ze hun door sjoemelsoftware getroffen diesel laten updaten bij de dealer. Dat geld mogen ze echter enkel spenderen aan goederen of service van Mercedes zelf.
Lees verder

Officieel: Honda Jazz gaat alleen nog hybride (2019)
Op het salon van Tokio heeft Honda het doek gehaald van zijn nieuwe Jazz. Die komt alleen als hybride naar Europa.
Lees verder

Officieel: Mazda MX-30 is "auto met batterij, geen batterij op wielen" (2019)
Hoewel Mazda een grote believer is van de verbrandingsmotor, weet ook het Japanse merk dat de elektrische auto een steeds belangrijkere rol zal spelen in sommige regio's. Daarom lanceert het haar eigen visie van zo'n EV, de Mazda MX-30. Een volledig nieuwe elektrisch crossover met bewust een compacte accu van 35,5 kWh.
Lees verder

Nissan Ariya Concept is elektrische Qashqai van de toekomst (2019)
Nissan blikt op het autosalon van Tokio vooruit op haar nieuwe designtaal én op een nieuwe elektrische auto. Niet toevallig past het die twee recepten toe op een crossover. Want Nissan werd de voorbije decennia groot met de crossover. Een elektrisch broertje voor de Qashqai? Je ziet het zo in deze Ariya Concept.
Lees verder