Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Audi A8 (L) 60 TFSI e Quattro krijgt prijs

Audi A8 (L) 60 TFSI e Quattro krijgt prijs
Eergister berichtten we nog over de specificaties van de nieuwe plug-in variant van de Audi A8. Vandaag doet het merk uit Ingolstadt meer informatie over de voorlopige topmotorisering van de luxe limousine uit de doeken. Ook is bekend vanaf wanneer de hybride te bestellen is én hoeveel 'ie kost.
Lees verder

Back to Basics: Nissan Juke
Waar we eerder dit jaar nog aandacht schonken aan de uitgaande generatie van de Nissan Juke, is nu diens opvolger aan de beurt voor een Back to Basics. Nissan stak de auto in het nieuw, we reden ermee en nu staan ook de configurator en de prijzen op het internet. We gaan aan de slag en selecteren, zoals elke week, de goedkoopste uitvoering met nul opties. Wat blijft er dan over? Nissan Juke Visia € 23.990
Lees verder

Volkswagen T-Roc R - Rij-impressie
Natuurlijk is het volledig overbodig om 300 pk in een compacte cross-over te proppen. Maar ja, Volkswagen heeft nu eenmaal een 2.0 TSI met dat vermogen liggen. Zonde om die niet te gebruiken om een wilde rocker van de T-Roc te maken.
Lees verder

De Tweeling: Skoda Felicia pick-up - Volkswagen Caddy pick-up
Op 17 oktober vierde de Skoda Felicia z'n 25e verjaardag. Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan, dus richten we ons op een minder bekend broertje van de laatste Skoda die niet onder Volkswagen-bewind tot stand kwam: de Volkswagen Caddy.
Lees verder

Weblog: De SUV op het strafbankje
Op 6 september reed in Berlijn een Porsche Macan met een snelheid van ruim 100 op voorbijgangers in, vier doden. De bestuurder zou in een epileptische aanval de controle over het stuur zijn kwijtgeraakt. Het gruwelijke ongeval trok internationaal de aandacht. Aan de reacties zie je hoe volkswoede tegenwoordig uitpakt. Greenpeace op de achterste benen, demonstratie bij de IAA Frankfurt, blokkade van een suv-transport in Bremerhaven. Het was natuurlijk nog een Porsche ook, een merk dat in ...
Lees verder

Mercedes-AMG GLE 63 van dichtbij
Van de nieuwe generatie GLE heeft Mercedes-Benz al een AMG-versie gepresenteerd, maar die GLE 53 moet straks deze nóg heftigere GLE 63 boven zich dulden.
Lees verder

Nieuwe Skoda Octavia duikt op
Skoda heeft een nieuwe generatie van de Octavia in de ontwikkelingskamers staan, een auto die zich nu te vroeg aan de wereld laat zien.
Lees verder