dinsdag 22 oktober 2019

Autoweek: Bugatti Chiron Sport - Rij-impressie

Bugatti Chiron Sport - Rij-impressie
De Bugatti Chiron ging verder waar de Veyron eindigde. Vorig jaar onthulde het merk in Genève de Chiron Sport, met een aangepast onderstel en kleine afslankkuur. Wij reisden af naar Molsheim in Frankrijk om te ervaren hoe het voelt om 1.500 pk onder je gaspedaal te hebben. Geniet mee van het absolute summum in de automotive wereld.
Lees verder

Nissan Ariya Concept laat zich zien
Niet alleen in Nederland, ook in autoland druppelt er vandaag heel wat. Zojuist doken de eerste afbeeldingen van zowel de nieuwe Skoda Octavia als Mazda MX-30 op en nu zien we de eerste plaat van Nissan's nieuwste concept-car.
Lees verder

Ook gelekt: nieuwe Honda Jazz
Het lijkt erop dat alle nieuwkomers die tijdens de Tokyo Motor Show hun publieksdebuut beleven, vooraf online opduiken. De uitgebreide reeks gelekte modellen wordt nu uitgebreid met de nieuwe Honda Jazz.
Lees verder

Aston Martin DBX belandt op het internet
Hopelijk is iedereen wat bijgekomen van het lek-spektakel van gisteren. Vrijwel alle primeurs van de Tokyo Motor Show kregen we vooraf te zien. Nu laat nog een nieuwe telg voor autoland zich per ongeluk op de gevoelige plaat vastleggen: dit is de nieuwe Aston Martin DBX.
Lees verder

Hyundai teaset truck met brandstofcel
Hyundai brengt een voorbode van een truck met een brandstofcel mee naar de North American Commercial Vehicle Show, de grootste bedrijfswagenbeurs van de Verenigde Staten. De fabrikant laat alvast een set plaagplaten zien.
Lees verder

Porsche 911 GTS Cabriolet betrapt
De 911-familie komt geheel volgens traditie uit een hele reeks uitvoeringen te bestaan. Vandaag waagt de op stapel staande 911 Cabriolet GTS zich buiten de deur.
Lees verder

BMW M3 duikt op in fabriek
Is een M340i xDrive te min voor je? Dan hoef je de 3-serie straks niet meer te laten staan. BMW komt namelijk gewoon weer met een nieuwe M3 en het is die auto wiens achterkant nu ongecamoufleerd in beeld is verschenen.
Lees verder