woensdag 23 oktober 2019

Autoweek: Dít is de Mazda MX-30

Dít is de Mazda MX-30
Het langverwachte moment is dan daar: Mazda heeft zijn allereerste volledig elektrische auto naar voren geschoven. Dít is de Mazda MX-30 die gelijk een Nederlandse prijs krijgt.
Lees verder

Toyota pakt groots uit in Tokio
Toyota heeft de afgelopen maanden al een hele reeks futuristische EV's genoemd, en de lijst met noviteiten is nog lang niet volledig. Wat te denken van de e-Racer die het merk meebrengt naar thuiswedstrijd Tokyo Motor Show?
Lees verder

Hyundai gaat voor snelheidsrecord met Nexo
Hyundai heeft zowel de Nexo als de Sonata Hybrid over de zoutvlakte van Bonneville gejaagd. De fabrikant hoopt er direct twee snelheidsrecords mee te hebben gevestigd.
Lees verder

Yamaha stopt ontwikkeling auto's
Het Japanse Yamaha Motor Company trekt een streep door zijn plannen voor de ontwikkeling van (sport-)auto's. Dat melden onze Britse collega's van Autocar na een gesprek op de Tokyo Motor Show met Yamaha-woordvoerder Naoto Horie.
Lees verder

Honda scherpt elektrificatieplannen aan
Honda meldt dat het zijn Europese elektrificatieplannen aanscherpt. De komende drie jaar krijgen we meer dan een handjevol geëlektrificeerde nieuwkomers van het bedrijf te zien.
Lees verder

Audi A6 55 TFSI e Quattro plug-in hybride
Audi breidt het plug-in hybride aanbod uit met de A6 55 TFSI e Quattro. Hij komt er eerst als Competition, later volgt een lichtere versie.
Lees verder

Volkswagen Golf 8 gelekt
Donderdag wordt hij officieel onthuld, maar woensdagavond al zakt zijn broek af. De Volkswagen Golf achtste generatie is voortijdig het grote wijde web op gelekt. Dit zijn de beelden.
Lees verder