Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Kinetik Automotive toont 07 Concept

Kinetik Automotive toont 07 Concept
Het Bulgaarse Kinetik Automotive heeft het doek getrokken van de 07, een elektrische scheurneus op met een van Caterham afkomstige basis.
Lees verder

Facelift Friday: Hyundai Scoupe
Wie kent 'm nog, de Hyundai Scoupé? We weten dat een aantal forumleden de auto een warm hart toedragen, maar buiten dat selecte groepje is Hyundais eerste poging tot iets sportiefs compleet in de vergetelheid geraakt. Daar gaan we vandaag wat aan doen.
Lees verder

Mazda CX-30 - Volkswagen T-Roc - Dubbeltest
De wildgroei aan cross-overs en suv's leidde bij Mazda tot de komst van de CX-30. In een vergelijkende test tegen de Volkswagen T-Roc leggen we je haarfijn uit waar je de nieuwkomer precies moet plaatsen.
Lees verder

Volkswagen presenteert Atlas Cross Sport
Volkswagen heeft in de Verenigde Staten het doek getrokken van de Atlas Cross Sport , een nieuwe SUV met - je raadt het al - een sterk aflopende daklijn.
Lees verder

Lexus UX - Achteruitkijkspiegel
Dit is alweer de vierde spiegel sinds de 'comeback' van de videoserie, maar de AutoWeek-redacteuren zijn nog een beetje roestig. Althans, zo lezen in we sommige reacties onder de video's. Hopelijk komen Stéphan en Michiel een beetje los aan boord van de Lexus UX duurtester. Zodra er Alfa Romeo's ter sprake komen, is laatstgenoemde in ieder geval wakker. Verder gaat het over het gebrek aan inhoud bij de Achteruitkijkspiegel, vrouwen in de autojournalistiek, de Toyota Supra en waarom je als ...
Lees verder

Back to Basics: Volvo S60
Sinds een half jaar levert Volvo de sedanversie van de V60 in Nederland. De in de Verenigde Staten geproduceerde S60 staat in de prijslijsten vanaf € 44.995. De instapper heet T4 R-Design en beschikt over een 190 pk sterke viercilinder die de voorwielen aandrijft. Vandaag belichten we wat het model nog meer biedt voor de instapprijs én komen we erachter dat de instapprijs eigenlijk helemaal niet de instapprijs is! Volvo S60 T4 R-Design € 44.995 (of € 44.925)
Lees verder

De Tweeling: Fiat 131 - Tofas Sahin - Tofas Kartal
De aanleiding voor dit artikel is de gele Tofas Kadral die door een trouwe AutoWeek-fan op de Nederlandse wegen werd gespot. We dachten eerst dat het een Fiat Regata was, maar het blijkt een Fiat 131 in een praktische Turkse jas!
Lees verder