vrijdag 18 oktober 2019

Autoweek: 'Linda Jackson stapt op als CEO Citroën'

'Linda Jackson stapt op als CEO Citroën'
Na alle veranderingen aan de top bij Renault, is een ander Frans merk aan de beurt. In de wandelgangen wordt namelijk gesproken over het feit dat Citroëns CEO, Linda Jackson, opstapt.
Lees verder

Tesla krijgt toestemming productie in China
Het Chinese ministerie van Industrie heeft vandaag toestemming verleend aan Tesla voor de productie van auto's in het land, zo meldt Reuters. De Amerikaanse producent van elektrische auto's wil nog deze maand beginnen met de productie.
Lees verder

Levering Tesla Model 3 deze maand helemaal ingekakt
In september was er overduidelijk één auto die de Nederlandse verkooplijsten aanvoerde: de Tesla Model 3. Schip na schip kwamen ze aan waarna een gigantische uitlevering van de auto's begon. Deze maand is het echter een flink stuk minder druk in de havens.
Lees verder

Mercedes-Benz B-klasse - Afscheid Duurtest
De Mercedes B-klasse is terug en dat betekent dat een jaar duurtesten met modellen het merk erop zit. We reden eerst twee A-klasses, met benzinemotor, nu hadden we een kleine diesel in de neus. De B180d blijkt uiterst zuinig met brandstof om te springen.
Lees verder

Renault geeft omzet- en winstalarm
Renault verwacht minder te verkopen dan vorig jaar. Daarmee is het bedrijf negatiever geworden, want eerder verwachtte het nog een vrijwel gelijke omzet.
Lees verder

Nieuwe 'Opel Insignia' duikt op
In China zijn de eerste afbeeldingen opgedoken van de gefacelifte Buick Regal. De Regal is in feite een Opel Insignia en dus geeft het uiterlijk van deze bijgewerkte versie zeer waarschijnlijk weg hoe de straks gemoderniseerde er uit komt te zien.
Lees verder

Hyundai giet N-saus over personenbus
De Australische divisie van Hyundai laat zich van zijn beste kant zien door een zeer heftige N-kruidenmix over de Imax uit te strooien.
Lees verder