Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Mazda's EV wordt coupé-achtige SUV

Mazda's EV wordt coupé-achtige SUV
Je verwacht het niet, maar Mazda laat in aanloop naar de Tokyo Motor Show weer een stukje van zijn grote primeur zien. Eindelijk komen we meer te weten over de koets die Mazda op zijn nieuwe elektrische aandrijflijn plaatst.
Lees verder

Toyota C-HR als GR Sport
Toyota heeft in Japan een sportief aangeklede uitvoering van de C-HR aan het leveringsgamma toegevoegd. De compacte cross-over maakt er kennis met de specialiteiten van Toyota Gazoo Racing.
Lees verder

Skoda stuurt toekomstige EV de 'Ring op
Bij het lezen van de kop 'Skoda stuurt toekomstige EV de 'Ring op' en het zien van de daarbij horende foto's, snappen we dat er wat vraagtekens gezet kunnen worden. Wie echter naar de kentekenplaat van de wat vreemd verbouwde Volkswagen Tiguan kijkt, snapt gelijk het hele verhaal.
Lees verder

Aston Martin DBX biedt warme wintersportvoetjes
De productieversie van Aston Martins eerste SUV, de DBX, blijft nog tot december geheim. Toch presenteert het merk nu al niet minder dan elf accessoirepakketten voor zijn utility vehicle. Daar zitten wat opmerkelijke luxe-items tussen.
Lees verder

Facelift Friday: BMW Z3
De BMW Z3 was BMW's iets hoger ingeschaalde antwoord op de Mazda MX-5. BMW's eerste roadster in jaren kreeg een uiterst modern en lekker eigenwijs koetswerk mee en werd in 1999 ietwat gladgetrokken.
Lees verder

Kia: "Trots op Picanto, maar toekomst moeilijk te voorspellen"
Terwijl nagenoeg alle concurrenten al jaren samenwerken om hun kleinste auto's rendabel te houden en de toekomst van het zogenaamde A-segment onzeker lijkt, houden Kia en Hyundai er elk een eigen buitengewoon volwassen kleintje op na. De Hyundai i10 is net nieuw, maar over de toekomst van de Picanto wordt druk vergaderd.
Lees verder

BMW 745LE - Mercedes-Benz S560E - Dubbeltest
Zonder elektromotoren redt de auto-industrie het niet om te voldoen aan de toekomstige, strengere CO2-uitstootnormen. Zelfs grote limousines blijven niet gevrijwaard van elektrificatie. BMW heeft z'n PHEV 7-serie alvast een grondige update gegeven. Is dat genoeg om Mercedes met z'n plug-in S-klasse het hoofd te bieden?
Lees verder