Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe BMW 4-serie duikt op

Nieuwe BMW 4-serie duikt op
BMW is aan het experimenteren met een van zijn oudste designkenmerken: de 'nierengrille'. Op de tot op heden onbekende BMW die nu online is opgedoken, krijgt het gaaswerk wel zeer opmerkelijke proporties.
Lees verder

Audi RS3 in beeld
Na de gewone A3 en de S3 komt nu ook nog even de nieuwe Audi RS3 in gecamoufleerde vorm voorbij. De auto is visueel niet al te verrassend.
Lees verder

Ford tempert winstverwachting door tegenvallers in China en de VS
Ford heeft niet meer de verwachting tussen de 7 en 7,5 miljard dollar (6,2 en 6,7 miljard euro) winst te maken dit jaar en stelt de winstverwachting naar beneden bij. Matige verkoopresultaten in China en prijsdruk in de Verenigde Staten zorgen ervoor dat het bedrijf nog op 6,5 tot 7 miljard dollar rekent.
Lees verder

Tesla komt met verrassend goede cijfers
Na het presenteren van verrassend goede cijfers over het afgelopen kwartaal schoot het aandeel Tesla met maar liefst 21 procent omhoog. Het goede nieuws is meer dan welkom bij de Amerikanen, die de laatste maanden juist geregeld werden omgeven door negatieve berichten.
Lees verder

'Ghosn slachtoffer van samenzwering'
Voormalig autotycoon Carlos Ghosn houdt vol onschuldig te zijn aan fraude. Hij zou het slachtoffer zijn van een samenzwering tussen de Japanse aanklagers, de overheid en Nissan om hem ten val te brengen.
Lees verder

'Opvolger Nissan 370Z komt in 2020'
Onze Amerikaanse collega's van MotorTrend spraken op de Tokyo Motor Show met Nissan en weten daardoor te bevestigen dat het merk de opvolger van de 370Z volgend jaar presenteert.
Lees verder

Winstsprong én winstwaarschuwing Volvo
De Zweedse autobouwer Volvo heeft zijn winst in het derde kwartaal verdubbeld. Het bedrijf, dat in handen is van het Chinese concern Geely, waarschuwde tegelijk dat de winstmarge onder druk komt door moeilijke marktomstandigheden.
Lees verder