woensdag 16 oktober 2019

Autoweek: Nieuwe SUV van Genesis verkent de 'Ring

Nieuwe SUV van Genesis verkent de 'Ring
Genesis - het luxemerk van Hyundai - brengt volgend jaar de GV80 op de markt. Die nog niet onthulde SUV krijgt gezelschap van twee kleinere broers waarvan er eentje al flanerend is betrapt op de Nürburgring-Nordschleife.
Lees verder

Hyundai druk in de weer met testwerk gefacelifte i30
Hyundai heeft een druk jaar voor de boeg. Na de pas onthulde geheel nieuwe i10, krijgt ook de Tucson een geheel nieuw vervolg. De i30 staat daarnaast ook op de agenda om een flinke verjongingskuur te ontvangen.
Lees verder

Rugzak voor Lada Largus
Tijd voor luchtig nieuws. De Lada Largus - die voor ons Nederland al tot de curiosa behoort - is vanaf nu leverbaar met een eigenaardige opbouw.
Lees verder

Fiat Tipo tijdelijk goedkoper
Fiat Nederland introduceert de Tipo Street, de nieuwe instapper van Fiats hatchback en stationwagen. De Street staat tijdelijk met € 1.800 korting bij de dealers.
Lees verder

Ford S-Max 2.0 TDCI - 2006 - 495.4XX km - Klokje Rond
Da's geen best begin. Het display waarop de kilometerstand van de Ford S-Max van Bertil Reiling staat, is half kapot. Hoe veel de auto precies heeft gereden, blijft vandaag onbekend. En dat terwijl die stand essentieel is voor deze rubriek. Maar goed, dat hij dicht bij het half miljoen staat, is duidelijk. Eens kijken of deze stoere zevenzitter de goedkeuring van Joep Schuurman krijgt.
Lees verder

Dít is de BMW 2-serie Gran Coupé
Hier is-ie dan eindelijk: de BMW 2-serie Gran Coupé. Zijn publieksdebuut staat voor de LA Auto Show op de agenda, maar in aanloop naar dat moment mogen we de auto alvast vanuit alle digitale hoeken aanschouwen. Dit belooft BMW's antwoord te zijn op auto's van bijvoorbeeld Mercedes-Benz en Audi, dit is hun compacte sedan.
Lees verder

Dít is de nieuwe Toyota Yaris
We zouden nooit durven beweren dat de Toyota Yaris uitsluitend door ouderen wordt gekocht, maar een écht fris imago heeft het model niet meer. De laatste jaren is het Toyota echter vaker gelukt om een frisse wind door het gamma te laten waaien en dat moet nu ook bij de Yaris gebeuren. Dit is de geheel nieuwe vierde generatie!
Lees verder