Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Opel Astra Coupé 1.8-16V - 2001 - 375.174 km - Klokje Rond

Opel Astra Coupé 1.8-16V - 2001 - 375.174 km - Klokje Rond
Na een serie onbetrouwbare auto's besloot Bas Kikkert het eens over een andere boeg te gooien. Hij ging op zoek naar een exemplaar dat het ook eens bleef doen. Hij kwam terecht in een Opel Astra Coupé met 350.000 kilometer op de teller. Niet de meest voor de hand liggende keuze. Heeft hij er een verstandige koop mee gedaan?
Lees verder

Dít is de Lexus LF-30!
Lexus heeft elektrificatie hoog in het vaandel staan, maar een volledig elektrisch productiemodel blijft tot op heden uit. Deze LF-30 Electrified Concept is een voorbode van wat we op EV-gebied van het merk kunnen verwachten.
Lees verder

Dít is de nieuwe Honda Jazz
De Tokyo Motor Show staat bomvol concept-cars, maar de meest relevante inzending is een doodgewone productieauto. Dít is namelijk de hagelnieuwe Honda Jazz!
Lees verder

Subaru toont nieuwe Levorg
Subaru presenteert in Tokio een nieuwe, tweede generatie van de Levorg. Naar Nederland komt de stationwagen waarschijnlijk niet.
Lees verder

Nissan onthult Ariya Concept
Nissan onthult in Tokio de Ariya Concept, een auto die al eerder is uitgelekt. Ja, het is een elektrischer cross-over, maar nee, niet meeteen in slaap vallen: de auto is volgens Nissan zeer belangrijk en laat samen met de eerder getoonde IMx-concept een nieuwe designrichting zien.
Lees verder

Alpina B3 nu als sedan
Tijdens de IAA van Frankfurt presenteerde Alpina de B3 Touring. Tijdens de Tokyo Motor Show is die sportieve én luxueuze 3-serie nu in sedanvorm getoond.
Lees verder

Skoda schetst Kamiq GT
Skoda laat een tweetal schetsen zien van een nieuwe speciaal voor China ontwikkelde cross-over met - je raadt het al - een sterk aflopende daklijn én een bekende naam.
Lees verder