Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Peugeot e-208 populairder dan verwacht

Peugeot e-208 populairder dan verwacht
Een kwart van de pre-orders voor de Peugeot 208 is voor een e-208. De initiële populariteit van de elektrische variant overtreft Peugeots eigen verwachtingen: de Fransen schatten van tevoren dat 10 procent van de 208's een elektrische zou zijn. Dat laat Jean-Philippe Imparato, CEO van Peugeot, weten aan Automotive News Europe.
Lees verder

Vanafprijs Nissan Juke bekend
Het is nog even wachten op de hele prijslijst, maar we kunnen al wel melden wat de voordeligste versie van de geheel nieuwe Nissan Juke kost.
Lees verder

Dít is de BMW M8 Gran Coupé!
Er komt een eind aan de uitbreiding van BMW's 8-serie-familie. Na de M8-versies van de 8-serie Coupé en Cabrio is nu ook de 8-serie Gran Coupé in een machtig M8-vechtkostuum gehesen.
Lees verder

Mercedes-Maybach GLS verliest camouflage
Mercedes-Benz voegt nog dit jaar een opulente versie aan het internationale leveringsgamma van zijn grootste SUV toe. Het is die Mercedes-Maybach GLS die op deze set foto's nagenoeg zonder camouflagemateriaal een ommetje maakt.
Lees verder

Volkswagen Passat GTE ontvangt prijskaartjes
Volkswagen heeft prijskaartjes gehangen aan de GTE-versies van de bijgewerkte Passat.
Lees verder

PSA investeert in Braziliaanse fabriek
PSA pompt 220 miljoen reais, omgerekend zo'n € 50 miljoen, in het klaarstomen van zijn fabriek in het in de Braziliaanse staat Rio de Janeiro gelegen fabriek in Porto Real.
Lees verder

Chevrolet Colorado bijgewerkt
Na de spionagebeelden van twee weken geleden is de presentatie van de Chevrolet Colorado geen verrassing. Het feit dat we de auto vooralsnog alleen in ruige ZR2-vorm te zien krijgen, is dat wel.
Lees verder