Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Stokoude Mitsubishi Delica wéér onder het mes

Stokoude Mitsubishi Delica wéér onder het mes
Liefhebbers van automobiele curiosa opgelet. Mitsubishi heeft een opmerkelijke facelift doorgevoerd op een auto die zijn leven in 1986 begon.
Lees verder

Designbaas Rolls-Royce pakt z'n biezen
Rolls-Royce moet het even zonder designbaas stellen. De nu ex-Head of Design Jozef Kabaň zoekt een andere uitlaatklep voor zijn creatieve geest.
Lees verder

Suzuki Swift vs. Opel Corsa - Occasiondubbeltest
Een Opel Corsa en een Suzuki Swift zijn op het eerste gezicht auto's die aardig aan elkaar zijn gewaagd. Beide zijn het praktische auto's uit het B-segment. Zelfs de specificaties ontlopen elkaar weinig. Maar als we ze meenemen om er hernieuwd mee kennis te maken, ontdekken we een wereld van verschil.
Lees verder

Aston Martin DBS GT Zagato vanuit alle hoeken
Aston Martin komt opnieuw met afbeeldingen naar buiten van de bijzondere DBS GT Zagato. De auto is voor het eerst van buiten én van binnen te zien en gaat natuurlijk ook met zijn klassieke broertje op de foto. De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want één van de twee kopen kan simpelweg niet.
Lees verder

Back to Basics: Fiat Panda
Hoewel de Fiat Panda al sinds 1980 bestaat, zijn de Italianen pas toe aan de derde generatie. Deze introduceerden ze in 2011 en staat momenteel in de prijslijsten vanaf € 13.795. Vandaag nemen we de standaarduitrusting onder de loep. Fiat Panda 1.2 Popstar €13.795
Lees verder

De Tweeling: DeTomaso Longchamps - Maserati Kyalami
Het feit dat automobiele tweelingen doorgaans voortkomen uit een drang of noodzaak tot kostenbesparing, betekent automatisch dat 'rebadges' in hogere segmenten minder vaak voorkomen dan bij goedkope modellen. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen, zoals de DeTomaso Longchamp en de Maserati Kyalami.
Lees verder

Audi scherpt elektrificatieplannen aan
Rond 2025 heeft Audi dertig geëlektrificeerde auto's op zijn menukaart staan. Twintig daarvan zijn volledig elektrisch. Dat meldt Audi vandaag in een vooruitblik op zijn geladen toekomst.
Lees verder