Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Toyota Yaris - Eerste kennismaking

Toyota Yaris - Eerste kennismaking
Na drie relatief verstandige Yarissen, wordt de nieuwe, vierde generatie Toyota Yaris een heel andere auto. Aanzienlijk scherper gelijnd en voorzien van het geroemde TNGA-platform. Hij blijft beschikbaar als hybride, maar het gaat dan wel om een geheel nieuw systeem dat zuiniger is en meer kracht levert. Wij maken kennis met de nieuwe kleine troef van Toyota.
Lees verder

Honda Jazz laat zich zien
Honda laat voor de eerste keer zelf een stukje van zijn gloednieuwe Jazz zien. Tijdens de Tokyo Motor Show aanschouwen we de auto voor het eerst in levende lijven.
Lees verder

In detail: Audi A8 L 60 TFSI e quattro
Audi bevaart met de introductie van een nieuwe reeks plug-inhybrides een bijzondere koers. Na tweemaal een dosis summiere informatie wordt de grootste van de vier, de A8 L 60 TFSI e quattro, nu nader toegelicht.
Lees verder

Nederlandse prijs Honda E officieel vastgesteld
Van schattingen tot officiële prijsindicaties: de Honda E heeft in dat opzicht al meerdere keren een Nederlandse basisprijs gekregen. Nu de Nederlandse configurator in de lucht is, weten we gelijk hoeveel de auto exact moet gaan kosten.
Lees verder

Je verwacht het niet: Performance Parts voor BMW 2-serie Gran Coupé
Het is vaste prik bij de introductie van een nieuwe BMW: de lancering van een pakket Performance Parts. Ook de 2-serie Gran Coupé kan niet ontsnappen aan de sportieve aankleding.
Lees verder

Volvo onthult klimaatplan
Volvo Cars presenteert vandaag zijn nieuwe klimaatplan. Daarin staat dat de CO2-voetafdruk per auto met 40 % moet krimpen tussen 2018 en 2025. Vervolgens wil het Zweedse merk in 2040 volledig klimaatneutraal zijn.
Lees verder

Tweede facelift Subaru BRZ op komst
De Subaru BRZ werd in 2011 onthuld en kreeg in 2016 een facelift waarbij onder meer led-lichtunits rondom werden toegevoegd. Afgaande op deze spionagebeelden mag Subaru's sportiefste model nog even door en wordt er gewerkt aan een tweede upgrade.
Lees verder