Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Volkswagen Golf wederom gelekt

Volkswagen Golf wederom gelekt
Over precies negen nachten schiet Volkswagen met confetti, want dan wordt eindelijk de nieuwe Golf onthuld. Ruim een week voor dit heuse moment is de auto, hoe kan het ook anders, in zijn nakie op het internet beland. Dit is de nieuwe Volkswagen Golf!
Lees verder

VW zet streep door plannen Turkse fabriek
Volkswagen schrapt zijn plannen voor een productielocatie in Turkije. De onderneming zegt de situatie en de ontwikkelingen in het land, na de Turkse inval in Syrië, met de nodige bezorgdheid te volgen.
Lees verder

Lamborghini Urus verdubbelt verkopen
Lamborghini presenteert zijn verkoopcijfers over de eerste helft van 2019. De meest in het oog springende gegevens: het aantal verkochte auto's is bijna twee keer zo groot als vorig jaar én de Huracán is de Gallardo gepasseerd.
Lees verder

Daihatsu Copen als GR Sport
Met dit druilerige weer levert naar buiten staren geen warme gevoelens op. Dus kijken wij naar Japan, waar Daihatsu zojuist de Copen GR Sport aan de wereld heeft voorgesteld.
Lees verder

Nieuwe Hyundai Tucson verkent de 'Ring
Hyundai heeft een vierde generatie van de Tucson in de ontwikkelingskamers staan, een auto die nu meer van zijn definitieve koetswerk laat zien.
Lees verder

AM General en FCA slaan handen ineen voor nieuw legervoertuig
Legervoertuigenfabrikant AM General presenteert samen met Fiat Chrysler Automobiles (FCA) zijn concept van een nieuw legervoertuig. Het betreft een 'light tactical vehicle' op basis van de Jeep Gladiator.
Lees verder

Mazda belicht interieur nieuwe EV
Met een grote beurs en zo niet grotere onthullingen voor de boeg, maken verschillende fabrikanten ons al lekker met wat komen gaat. Mazda neemt weer een momentje om vooraf zijn nieuwe en überhaupt eerste elektrische auto naar voren te schuiven.
Lees verder