dinsdag 22 oktober 2019

Autoweek: Volkswagen teast Golf voor de laatste keer

Volkswagen teast Golf voor de laatste keer
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je het nog niet weten: donderdag trekt Volkswagen het langverwachte doek van de achtste generatie Golf. Voor de laatste keer teasen de Wolfsburgers de sterspeler.
Lees verder

Renault introduceert waterstoftechniek in Kangoo en Master
Terwijl veel fabrikanten, zoals PSA, net om de hoek komen kijken met hun eerste elektrische bestelwagens, komt Renault met een volgende stap. Halverwege volgend jaar verwelkomen de dealers namelijk Kangoo's en Masters die waterstof lusten.
Lees verder

Nieuwe prijslijst voor Tesla Model Y
Tesla heeft nieuwe indicatieprijzen van de Model Y gepresenteerd. De tweede hoogpotige van de Tesla-familie moet in de herfst van volgend jaar op de markt komen.
Lees verder

Dít kost de Volkswagen T-Roc R
Volkswagen heeft de knotsgekke T-Roc R aan zijn portfolio toegevoegd, een sportieve variant waarvan nu bekend is wat hij moet gaan kosten.
Lees verder

Toyota GR Supra 3000GT Concept mee SEMA
Toyota Racing Development (TRD) brengt een met heftige spoilers volgehangen Supra mee naar de SEMA Show in Las Vegas.
Lees verder

Amko Leenarts, Europees Designdirecteur Ford - Interview
Het lijkt auto's als de Volkswagen Passat en Opel Insignia net zo te vergaan als pastinaak, schorseneren en raap. U weet wel, die vergeten groenten, die toch eigenlijk best wel lekker en gezond blijken te zijn. De archetypische zakelijke rijder bestaat blijkbaar niet meer, de keuze voor een auto uit het d-segment is niet langer vanzelfsprekend. Toch is er geen enkele reden om dit soort auto's te mijden, zo merkten we tijdens deze test.
Lees verder

Wie voor een dubbeltje geboren is...
...zal nooit een kwartje worden. Daarom kan Renault niet voor een Clio vragen wat Mini voor een B-segmenter verlangt. Met een Initiale Paris-uitvoering moet de Clio toch een beetje aan inflatie onderhevig worden.
Lees verder