Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Volvo XC40 P8 Recharge: volledig elektrisch

Volvo XC40 P8 Recharge: volledig elektrisch
Volvo onthult woensdag zijn eerste volledig elektrische model. De XC40 P8 beleeft tijdens de LA Auto Show zijn publieksdebuut en het is dan ook in Los Angeles dat het doek van de 'Recharge' wordt getrokken.
Lees verder

Volvo stippelt (deels) elektrische toekomst uit
Het internet staat momenteel vol van de Volvo XC40 Recharge P8, de volledig elektrische versie van Volvo's kleinste SUV. De EV komt als aanvulling op de eerder gepresenteerde plug-inhybride en nu blijkt dat beide varianten binnenkort een minder krachtig broertje krijgen.
Lees verder

Alle prijzen Nissan Juke bekend gemaakt
Na het delen van de basisprijs voor de gloednieuwe Nissan Juke, laat de Nederlandse importeur nu de hele prijslijst zien. Wie een beetje zijn best doet, kan de basisprijs doen stijgen tot maximaal €30.990.
Lees verder

Toyota neemt extreem compacte EV's mee naar Tokio
Toyota belooft verschillende soorten nieuws mee te nemen naar de grote autobeurs in thuisland Japan. Op de speciale 'Future Expo' van de Tokyo Motor Show parkeert het merk verschillende mobiliteitsoplossingen.
Lees verder

Hyundai neemt extreme Veloster mee naar SEMA
Sinds jaar en dag staat de SEMA show bekend als een plek waar fabrikanten met de gekst omgebouwde auto's naartoe komen. Hyundai maakt in aanloop naar de beurs bekend met wat zij op de proppen komt.
Lees verder

Skoda Octavia alvast geschetst
De hagelnieuwe vierde generatie Skoda Octavia staat in de startblokken om zichzelf aan de wereld te presenteren. Zoals we ondertussen een beetje gewend zijn van de Volkswagen Groep, krijgen we in aanloop naar de onthulling een stel schetsen te zien.
Lees verder

PSA's compacte bestellers krijgen twee elektrische aandrijflijnen
PSA zet een volgende stap om zijn elektrische voornemens te behalen. Voor zijn vier bestelwagens kondigt het moederbedrijf namelijk elk twee elektrische aandrijflijnen aan.
Lees verder