zondag 6 oktober 2019

Autozine: Porsche Panamera nu als 10 Years Edition

Porsche Panamera nu als 10 Years Edition
Porsche viert het tienjarig bestaan van de Panamera met een speciale versie. De nieuwe Panamera 10 Years Edition beschikt over een bijzondere standaarduitrusting en exclusieve designaccenten. Zo hebben de speciale modellen 21 inch Panamera SportDesign wielen die in zijdeglans witgoud metallic gespoten zijn en een Panamera10-logo in zijdeglans witgoud metallic op de voorportieren. Het jubileumlogo is ook te vinden op het dashboard en op de instaplijsten. Het interieur is uitgevoerd in zwart gedeeltelijk leer met stiksels in witgoud. De nieuwe jubileumeditie is er als Panamera 4 en 4 E-Hybrid en als limousine en Sport Turismo.
Lees verder

Audi RS4 Avant vernieuwd voor 2020
Audi heeft de RS4 Avant aangepast voor modeljaar 2020. Het uiterlijk is aangescherpt en het nieuwe MMI touch maakt de bediening eenvoudiger. De 2,9-liter twin-turbo V6 levert onveranderd een vermogen van 331 kW / 450 pk en koppel van 600 Nm. De vernieuwde Audi RS4 Avant wordt in december 2019 op de Nederlandse markt verwacht.
Lees verder

Audi A1 citycarver nu te bestellen
De Audi A1 citycarver is per direct te bestellen bij de Audi-dealers. In de speciaal voor ons land ontwikkelde epic-uitvoering is de stoere urban-uitvoering van de A1 Sportback er vanaf 29.220 euro. Op 17 oktober arriveert de A1 citycarver in de Nederlandse showrooms.
Lees verder

2 primeurs bij Mitsubishi op Tokyo 2019
Mitsubishi staat tijdens de 46ste editie van de Tokyo Motor Show (24 oktober t/m 4 november 2019) in het teken van twee wereldprimeurs. Behalve de Super Height K-Wagon Concept, een studiemodel van een zogeheten Kei car, beleeft ook een studiemodel van een compacte plug-in hybride SUV zijn debuut: de MI-TECH CONCEPT.
Lees verder

Recyclingbijdrage omlaag in 2020
De recyclingbijdrage voor nieuwe personen- en lichte bedrijfswagens per 1 januari 2020 is EUR35. Daarmee daalt het bedrag met 2,50 euro per nieuw verkocht voertuig. Deze daling komt volgens ARN, de organisatie die in Nederland namens de autobranche uitvoering geeft aan de producentenverantwoordelijkheid, door efficientiemaatregelen in de autorecyclingketen. Ook de beheerbijdragen voor Li-ion batterijen voor hybride en vol-elektrische autos gaan omlaag.
Lees verder

Ford maakt prijs Kuga PHEV bekend
Ford maakt de prijzen en specificaties van de nieuwe Kuga bekend. De SUV is nu te bestellen als plug-in hybride. Hij komt in een groot aantal verschillende uitvoeringen, van Trend tot Vignale. De nieuwe Ford Kuga heeft een kenmerkende vormgeving, met strakke lijnen en krachtige proporties. Het gestroomlijnde silhouet, de lange motorkap, vlakke achterruit en lage daklijn zorgen voor een energieke, dynamische uitstraling. Het interieur sluit naadloos aan bij het exterieurdesign.
Lees verder

Prijs Alpine A110S bekend
Alpine start met de verkoop van de A110S. De nieuwe topversie in het aanbod van de A110 is te koop vanaf 77.900 euro. De A110S onderscheidt zich met een nog lager gewicht, sportiever onderstel, krachtigere motor en subtiele designelementen. De levering start eind 2019.
Lees verder