Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Toyota toont e-Palette

Toyota toont e-Palette
Toyota heeft bekendgemaakt dat het twintig exemplaren van de speciale Toyota e-Palette Tokyo 2020 Version beschikbaar stelt tijdens de Olympische en Paralympische Spelen, die in 2020 plaatsvinden in Tokyo. De geautomatiseerde batterij-elektrische voertuigen verzorgen via een vaste route het vervoer van atleten en hun assistenten. De Toyota e-Palette is speciaal aangepast op basis van feedback van atleten over hun mobiliteitsbehoeften tijdens de spelen.
Lees verder

Ford start productie van crossover Puma
De volumeproductie van de elektrische nieuwe Ford Puma is van start gegaan in Fords ultramoderne fabriek in het Roemeense Craiova. Fords nieuwe op de SUV geinspireerde compacte crossover wordt aangeboden met 48-volt Ford EcoBoost Hybrid-aandrijving en is de eerste hybride auto die wordt geproduceerd in Roemenie.
Lees verder

Volkswagen toont schets Golf 8
Als er een auto is die de naam bestseller verdient, is het de Golf wel. Van generatie op generatie heeft hij zijn naam wereldwijd steviger gevestigd. Over twee weken, op 24 oktober, beleeft de achtste generatie van de Golf zijn wereldpremiere in Wolfsburg. Nu al is duidelijk dat de Golf 8 digitaler en meer verbonden wordt dan voorheen. Bovendien zit hij boordevol innovaties, verpakt in een uitgesproken design.
Lees verder

Gratis oplaadpunt bij Hyundai
Hyundai maakt elektrisch rijden aantrekkelijker met een oplaadpunt en twee installatiepakketten. Klanten hebben de keuze uit een basisoplossing (alleen installatie) en een totaaloplossing waarmee ze compleet ontzorgd worden. Hyundai biedt kopers van een nieuwe IONIQ Electric of KONA Electric tijdelijk een gratis oplaadpunt aan, zodat zij kunnen profiteren van deze laadoplossing.
Lees verder

Toyota toont 2e generatie Mirai
Toyota laat tijdens een speciale tentoonstelling op de komende Tokyo Motor Show (23 oktober - 4 november 2019) een vooruitblik zien vopan de volgende generatie Mirai. De tweede generatie van de Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) brengt de door Toyota ontwikkelde brandstofceltechnologie op een hoger plan en komt naar verwachting volgend jaar in Europa op de markt.
Lees verder

Autotest: Peugeot 208
Eén ding is direct duidelijk: Peugeot wil verleiden. Van alle auto's in dit segment heeft de tweede generatie van de 208 het meest uitgesproken en gewaagde lijnenspel. Daarbij heeft de 208, net als iedere andere nieuwe Peugeot, een eigenzinnige quot;iCockpit quot;. Bij het zien van al dat moois rijzen als vanzelf twee vragen: rijdt de 208 zo goed als hij eruit ziet en is de 208 een verstandige verleiding?
Lees verder

Volvo V90 nu als T4 Business Luxury
Volvo presenteert de V90 T4 Business Luxury. De extra uitrusting omvat tal van opties die het comfort op een hoger plan brengen. Dit terwijl de V90 T4 Business Luxury juist extra scherp geprijsd is. Het voordeel loopt op tot ruim 5.000 euro. De V90 T4 Business Luxury is per direct bij de Volvo-dealer te bestellen vanaf 59.995 euro.
Lees verder