dinsdag 22 oktober 2019

Autozine: Vernieuwde Skoda SUPERB nu bij de dealer

Vernieuwde Skoda SUPERB nu bij de dealer
De vernieuwde Skoda SUPERB is in Nederland gearriveerd. De nieuwste versie van Skoda's topmodel heeft een fris design, nieuwe motoren en connectiviteits- en rijassistentiesystemen. Hij wordt ook leverbaar als plug-in hybride. De SUPERB combineert het nieuws met een extra scherpe prijs. Hij is er als rijk uitgeruste Business Edition vanaf 38.390 euro.
Lees verder

Audi A8 nu ook als plug-in hybrid
De Audi A8 is voortaan leverbaar als plug-in hybride onder de naam A8 60 TFSI e Quattro. Dankzij plug-in hybridetechnologie kan het topmodel van Audi theoretisch tot 48 kilometer volledig elektrisch en dus lokaal emissievrij rijden. De 3.0 TFSI turbo-benzinemotor en een elektromotor voor een systeemvermogen van 330 kW / 449 pk beloven samen een combinatie van prestaties en efficiency.
Lees verder

Mitsubishi Outlander nu als Limited
Mitsubishi presenteert twee gelimiteerde uitvoeringen van de Outlander: de Limited en Limited+. Beide uitvoeringen onderscheiden zich met een extra uitrusting met onder andere zeven zitplaatsen, een 2,0-liter benzinemotor met 150 pk (110 kW) en standaard automaat. De Outlander Limited en Limited+ zijn per direct leverbaar.
Lees verder

Autotest: Ford Mondeo Wagon
De Ford Mondeo heeft een facelift ondergaan voor modeljaar 2020. Aangezien de verschillen gering zijn, wilde Autozine dit afdoen met de publicatie van een nieuwsbericht. Ford drong echter aan op een testrit. Het belangrijkste nieuws is echter de introductie van een nieuwe dieselmotor en die is nauwelijks van belang voor de Nederlandse markt. Wat is dan wel de reden van Ford om aan te blijven dringen op een proefrit?
Lees verder

Renault start met waterstof
De waterstoftechnologie die Renault met partner Symbio sinds 2014 heeft ontwikkeld, is nu leverbaar in de lichte bedrijfswagens van Groupe Renault. De waterstofautos zijn bedoeld voor intensief gebruik, beloven een grote actieradius en het tanken gaat bijzonder snel (5 tot 10 minuten).
Lees verder

Mazda2 ondergaat facelift
Met een nieuw, meer verfijnd ontwerp, nieuwe Skyactiv technologieen, een uitgebreidere uitrusting en meer i-Activsense veiligheidsvoorzieningen zal een verbeterde versie van de B-segment hatchback, de Mazda2, vanaf eind februari 2020 leverbaar zijn in heel Europa.
Lees verder

Volkswagen prijst 300 pk sterke T-Roc R
De T-Roc R is vanaf vandaag te bestellen. Met zijn 221 kW / 300 pk sterke 2.0 TSI benzinemotor accelereert hij in 4,8 seconden van 0-100 km/u en is hij goed voor een topsnelheid van 250 km/u. De nieuwe sporter van Volkswagen is er vanaf 54.515 euro.
Lees verder