Doorgaan naar hoofdcontent

Gaan accu's van mobieltjes en elektrische auto's even lang mee?

Gaan accu's van mobieltjes en elektrische auto's even lang mee?
Nederland is verdeeld over elektrisch rijden. In Tegenpolen zoeken we uit hoe het precies zit. De batterijduur van je mobiele telefoon neemt over de jaren heen flink af. Als jij je telefoon te lang of te kort oplaadt, verminder je de levensduur van de accu. Of de batterij van een elektrische auto datzelfde probleem heeft? Chafik en Katelijn zetten hun eigen mobiele telefoon op het spel om...
Lees verder

Eindigen accu's van elektrische auto's op de schroothoop?
Nederland is verdeeld over elektrisch rijden. In Tegenpolen zoeken we uit hoe het precies zit. De opkomst van elektrisch rijden brengt ook een toename van accu's met zich mee. Wat gebeurt er met die accu's als hun taak in de auto erop zit? Kijk mee met twee teams die op onderzoek uitgaan bij een schroothoop en... Fort Eiland Pampus.
Lees verder

TopGear Triotest: Toyota C-HR vs Volkswagen T-Cross vs DS 3 Crossback
Volkswagen biedt tegenwoordig een verstandige, kleine SUV aan. Hoe verhouden vreemde snuiters uit Japan en Frankrijk zich tot de Duitser? Klik hier om het volledige artikel op TopGear.nl te lezen.
Lees verder

[VIDEO] GTI Originals and More 2019 in Purmerend
De GTI Club Holland organiseerde voor het vierde achtereenvolgende jaar hét event voor GTI-fans uit binnen- en buitenland. Op 15 september namen ruim 1200 liefhebbers hun fris gepoetste bolide mee naar 'GTI Originals & More' bij Heron Auto in Purmerend.
Lees verder

Kom je verder met €10 stroom of €10 benzine?
Nederland is verdeeld over elektrisch rijden. In Tegenpolen zoeken we uit hoe het precies zit. Vitesse-fan Michiel strijd in een elektrische auto tegen FC Utrechter Philip, die in de benzinevariant rijdt. Wie haalt de hele route van Amsterdam naar het Gelredome op €10 stroom of benzine? Alvast een kleine spoiler: één van hen redt het niet.
Lees verder