woensdag 9 oktober 2019

Max over de Japanse Grand Prix: 'Suzuka is een speciale plek voor mij'

Max over de Japanse Grand Prix: 'Suzuka is een speciale plek voor mij'
Max Verstappen blikt vooruit op de Grand Prix van Japan, die komend weekend verreden wordt: "Ik kijk er erg naar uit om weer naar Suzuka te gaan, want dat is een speciale plek voor mij. Ik heb er mijn Formule 1-debuut gemaakt tijdens een vrije training, toen ik net 17 jaar was en die herinnering zal ik nooit vergeten. Ik heb goede resultaten geboekt op Suzuka, met tweede en derde plekken op het podium, maar nog nooit een zege, dus natuurlijk zouden we één trede hoger willen...
Lees verder

Prijsvraag GP Japan: win een 1:43 schaalmodel van Max z'n eerste Japanse podium!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 
Lees verder