woensdag 9 oktober 2019

Prestaties en exclusiviteit volgens traditie: de BMW M4 Edition ///M Heritage.

Prestaties en exclusiviteit volgens traditie: de BMW M4 Edition ///M Heritage.
BMW M GmbH zet de reeks aantrekkelijke editie-modellen voort met 750 limited-edition BMW M4 Coupés. Carrosseriekleuren in speciale exclusieve M-kleuren en een uniek bijpassend interieur. Wereldpremière tijdens het DTM op de Nürburgring. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW X1 xDrive25e: duurzaam rijplezier met twee krachtbronnen en intelligente vierwielaandrijving.
Plug-in hybride variant van de Sports Activity Vehicle in het premium compacte segment combineert kenmerkende veelzijdigheid met voorbeeldig brandstofverbruik en uitstoot – efficiënte elektrische motor en geavanceerde batterijceltechnologie zorgen voor lokaal emissievrij rijden tot een bereik van 57 kilometer*. Bijgaand het volledige Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW introduceert i-Ready: vrij overstappen naar elektrische mobiliteit als de klant er klaar voor is.
BMW i-Ready is een nieuw product van BMW Financial Services. Het stelt zakelijke en privé-rijders in de gelegenheid om bij een nieuw leasecontract na 24 maanden boetevrij over te stappen naar een elektrische of plug-in hybride BMW.
Lees verder

De Raad van Toezicht van BMW AG heeft Ilka Horstmeier (50) en Milan Nedeljkovic (50) benoemd als nieuwe leden van de Raad van Bestuur.
Ilka Horstmeier verantwoordelijk voor Human Resources Division +++ Milan Nedeljkovic verantwoordelijk voor Production Division +++ Reithofer: "Managers zijn de hoeksteen van ons succes" +++ Zipse: "Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken in de Raad van Bestuur "+++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad Heritage Collection 2020.
BMW Motorrad breidt zijn betrokkenheid in het Heritage-segment uit en brengt voor het eerst zijn eigen Ride & Style-collectie op de markt. De BMW Motorrad Heritage Collection 2020 biedt een breed scala aan nieuwe items, van leren jassen tot denim outfits, evenals motorhandschoenen en karakteristieke laarzen. Bijgaand het volledige Engelstalige persbericht.
Lees verder

Prijzen nieuwe BMW X6.
BMW maakt de prijzen bekend van de nieuwe BMW X6 die vanaf 7 december 2019 bij de BMW dealers staat. De derde generatie van deze Sports Activity Coupé (SAC) heeft een uitgesproken, exclusief design dat zijn zelfverzekerde en overheersende uitstraling benadrukt.
Lees verder

De nieuwe BMW X5 M en BMW X6 M.
BMW M GmbH onthult de derde generatie van zijn high-performance Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC) modellen. Vanaf de lancering zijn ook de Competition versies van de BMW X5 M en BMW X6 M leverbaar. Bijaand het volledige Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW M8 Gran Coupé en de BMW M8 Competition Gran Coupé.
Met de nieuwe BMW M8 Gran Coupé en de BMW M8 Competition Gran Coupé breidt BMW M GmbH het gamma verder uit in het luxe premium segment. Deze vierdeurs high-performance modellen zijn rechtstreeks afgeleid van de nieuwe BMW M8 Coupé en werden ontwikkeld naast de BMW M8 GTE-endurance racer. De BMW M8 Gran Coupé en de BMW M8 Competition Gran Coupé beleven hun wereldpremières op de Los Angeles Auto Show in november 2019. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder