dinsdag 22 oktober 2019

Volkswagen T-Roc R - AutoWeek Review

Volkswagen T-Roc R - AutoWeek Review
"Natuurlijk is het volledig overbodig om 300 pk in een compacte cross-over te proppen. Maar ja, Volkswagen heeft nu eenmaal een 2.0 TSI met dat vermogen liggen. Zonde om die niet te gebruiken om een wilde rocker van de T-Roc te maken."  Klik hier om de video op AutoWeek.nl te kijken.
Lees verder

Autovisie test de Volkswagen T-Roc R: "Een Golf R op stelten?"
"Noch de komst van de T-Roc R is een grote verrassing, noch de specificaties waarmee hij uiteindelijk de weg op wordt gestuurd: de aandrijflijn is identiek aan die van eerdergenoemde sport-crossovers, alsook de oude Golf R." Klik hier om de video op Autovisie.nl te bekijken.
Lees verder

Eerste review T-Roc R door Autowereld.com
"We zeggen het nog één keer: drie-hon-derd peekaa! Vanuit stilstand bereik je binnen 4,8 seconden de 100 km/h en ook op tussensprints doet de T-Troc R Usain Bolt-imitaties." Klik hier om de hele review op Autowereld.com te lezen.
Lees verder

De zeven voorgangers van de nieuwe Golf 8
Deze week trekt Volkswagen het doek van de Golf 87 generaties al 45 jaar de benchmark in het 'Golf-segment'De Golf is al sinds 1974 'one of a kind'. Elke generatie van het succesmodel heeft weliswaar zijn eigen karakter, maar bevat altijd hetzelfde, unieke DNA dat tot op de dag van vandaag geliefd is bij rijders en fans onder alle rangen en standen.  De Golf 1...
Lees verder

Autoblog.nl rijtest: de sportiefste crossover?
"Een crossover met 300 pk en vierwielaandrijving. Hoe leuk dat stuurt? We zochten het uit in het geval van deze nieuwe Volkswagen T-Roc R." Klik hier om de hele review op Autoblog.nl te lezen.
Lees verder