Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Gametest: Need For Speed Heat (2019)

AUTOFANS
Gametest: Need For Speed Heat (2019)
Moet je diepste krochten van het internet geloven, dan piekte Need For Speed met haar Underground 2. Vijftien jaar na datum is het tijd voor Need For Speed Heat, een game die meer dan ooit teruggrijpt naar wat NFSU2 zo iconisch wist te maken.
Lees verder

McLaren Elva is wonderbaarlijke roadster (2019)
Het Britse McLaren blijft in een sneltempo nieuwe bolides uitbraken. De nieuwste in rij is deze Elva, een open-top-racer die designkenmerken deelt met de McLaren-Elva M1A vanuit de jaren 60. Een ode die pijlsnel, exuberant duur en bijna misdadig heerlijke gestileerd is.
Lees verder

Tesla kiest Duitsland, niet Vlaanderen, voor bouw Europese gigafactory
Amerikaanse EV-producent Tesla heeft Berlijn uitgekozen als locatie om haar Europese fabriek neer te poten. De oude Opel-site in Antwerpen was ook even in de running maar Vlaanderen grijpt nu naast vette vis.
Lees verder

Officieel: Ferrari Roma jaagt op scalp van Aston Martin (2019)
Zonder al te veel poeha heeft Ferrari het doek gehaald van haar alweer vijfde (!) nieuw model dit jaar. De Roma is een ongelooflijk fraai gestileerde tweezitter met de motor voorin en 620 briesende paarden op stal. De Mercedes-AMG GT, Aston Matin Vantage en Jaguar F-Type hebben er een nieuwe rivaal bij...
Lees verder

Opgelet: Vlaamse autokeuring gaat strenger controleren op verlichting (+video)
Onder Europese druk zullen de Vlaamse autokeuringscentra vanaf 1 december strenger oordelen over gebreken aan verlichting. Van wat loszittende koplamp tot nummerplaatlicht dat niet meer werkt, een gebrek kan vanaf dan potentieel zorgen voor een rode kaart. Kijk snel waar je op moet letten!
Lees verder