Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Mansory waagt zich aan de Lamborghini Urus

AUTOFANS
Mansory waagt zich aan de Lamborghini Urus
De Duitse, doorgaans weinig discrete tuner Mansory heeft de Lamborghini Urus onder handen genomen. Alsof het wil bewijzen dat het ook normaal kan doen, houdt Mansory het op enkele subtielere details.
Lees verder

Dieselgate the return, massaclaim tegen VW
Dieselgate blijft nog even voortkabbelen. De Nederlanse Diesel Emissions Justice Foundation heeft groot nieuws. Het foundation wil namelijk een massaclaim indienen tegen VW.
Lees verder

Sintfans: Dit zijn de nieuwe Lego Speed Champions
Het is weer de tijd van het jaar voor cadeautjes. Mannen zijn grote kinderen en met de Lego Speed Champions is het altijd scoren ben je autoliefhebbende vrienden. Audi, Nissan, Jaguar, Ferrari en zelf Lamborghini doen mee deze lichting.
Lees verder

Rij-impressie: Mercedes GLB (2019)
Monovolumes met plaats voor zeven zitten in de hoek waar klappen vallen. Want klanten willen massaal crossovers en laten de monovolume links liggen. Mercedes denkt het antwoord te hebben met deze GLB, een monovolume in crossover-plunje. Geslaagde missie?
Lees verder

Renault ZOE rolt 200.000 keer van de band
In het Franse Flins is het feest, want Renault produceerde daar deze week de 200.000 elektrische wagen. Het gaat om een ZOE in zwartmetallic lak.
Lees verder