Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Zoals de Tesla Pickup: 10 auto's die controverse teweeg brachten

AUTOFANS
Zoals de Tesla Pickup: 10 auto's die controverse teweeg brachten
De Tesla Pickup Truck haalt de boekskes nu al een aantal dagen. Zulk een controversieel ontwerp maakt de tongen los natuurlijk. In het verleden gebeurde dat wel eens vaker, al zijn we ons daar niet altijd meer van bewust. Daarom lijsten we wat wagens op die de wereld lieten praten bij of na hun lancering.
Lees verder

Volvo maakt prijzen XC40 P8 Recharge bekend
Volvo heeft de verkoop van de XC40 P8 Recharge officieel op gang gebracht door de prijzen van de nieuwe elektrorakker bekend te maken.
Lees verder

ABT biedt elektrische Volkswagen e-Caddy aan
Bij Volkswagen kwamen ze niet veel verder dan een prototype van de elektrische Caddy maar huistuner ABT weet wel raad met de bakkerswagen. Ze maakten er zopas een elektrische versie van.
Lees verder

Volkswagen levert 100.000 e-Golf af
Niet alleen bij Renault vieren ze feest, ook bij Volkswagen gaan ze aan het feesten. Elektrische voertuigen doen het goed, als we de merken zelf mogen geloven.
Lees verder

'Le Mans 1955' is kortfilm over Mercedes' Horrorcrash
Videotips In 1955 ging de strijd om Le Mans tussen Mercedes en Jaguar. Tot er een vreselijk ongeval gebeurde, waarbij Pierre Levegh om het leven kwam, ook heel wat omstaanders lieten daarbij het leven. Mercedes trok zich terug uit de race en nam vervolgens gedurende 43 jaar geen deel aan autosport. Videomaker Quentin Baillieux maakte er een kortfilm rond. In 1955 ging de strijd om Le Mans tussen Mercedes en Jaguar. Tot er een vreselijk ongeval gebeurde, waarbij Pierre Levegh om...
Lees verder