Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: AC Schnitzer sleutelt aan de BMW Z4

AC Schnitzer sleutelt aan de BMW Z4
Nadat gisteren tuningsbedrijf AC Schnitzer zijn versie van de Toyota Supra presenteerde, is het nu de beurt aan de Duitse equivalent van de sportieveling. De tuners sturen nu namelijk de aangepaste BMW Z4 de weg op.
Lees verder

Volkswagen Polo - Afscheid Duurtest
Ruim 6 maanden en meer dan 20.000 kilometer heeft de Volkswagen Polo Highline Business R 1.0 TSI lief en leed gedeeld met de AutoWeek-redactie. Het is tijd om de balans op te maken voordat we afscheid nemen van deze duurtester.
Lees verder

500.000 keer huidige S-klasse
In pakweg zes jaar mag de huidige generatie van de Mercedes-Benz S-klasse zich een halve miljonair noemen. Het 500.000ste exemplaar ziet namelijk het levenslicht.
Lees verder

Gefacelifte Jaguar F-Pace buiten de deur
Jaguar heeft een gefacelifte F-Pace in de ontwikkelingskamers staan, een bijgewerkte versie van zijn eerste SUV. Het is die hoogpotige die zich in camouflagekostuum buiten de deur waagt.
Lees verder

Mini gaat elektrische auto's bouwen in China
BMW en Great Wall gaan samen een nieuwe fabriek optuigen in China. In de productiefaciliteit gaat het samenwerkingsverband elektrische auto's bouwen.
Lees verder

Nieuwe Skoda Rapid geschetst
Skoda heeft een nieuw tweetal designschetsen gepubliceerd van de op stapel staande nieuwe Rapid. Wie gecharmeerd is van het uiterlijk van deze nieuwkomer, moeten we teleurstellen. Naar ons deel van Europa komt de auto namelijk niet.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Caddy schuift door de sneeuw
Na zestien jaar (!) staat Volkswagen aan de vooravond van een geheel nieuwe generatie van de Caddy. De langverwachte verlosser speelt in aanloop naar zijn grote onthulling in de sneeuw rond. Daar kwam hij onze spionagefotograaf tegen.
Lees verder