woensdag 6 november 2019

Autoweek: Aston Martin DBX toont binnenste

Aston Martin DBX toont binnenste
Nog twee weken geduld moeten we hebben voordat we de Aston Martin DBX in levenden lijve kunnen bewonderen. In aanloop naar de onthulling komt het merk, hoe kan het ook anders, met een nieuwe teaser.
Lees verder

Skoda schetst interieur Octavia
Terwijl Skoda met gepaste trots schetsen van het nieuwe binnenste uit de komende Octavia laat zien, belanden van precies diezelfde productierijpe werkplek foto's op het internet. Zo ziet het interieur van de vierde Octavia eruit.
Lees verder

BMW verkoopt meer modellen met hoge marge
BMW heeft zijn winst afgelopen kwartaal stevig opgekrikt. Dat dankt de Duitse automaker onder meer aan een toegenomen verkoop van modellen waaraan hoge marges kleven. Ook plukte BMW de vruchten van eerder ingezette kostenbesparingen.
Lees verder

BMW hijst M2 CS in racepak
Vannacht trok BMW het doek van de M2 CS, een extra heftige versie van de M2 die nu in een race-overall is gestoken.
Lees verder

Ford voorziet Mustang van elektrokracht én handbak
De Ford Mustang ontspringt tot op heden - gelukkig - de dans nog qua elektrificatie. Dat betekent echter niet dat de Amerikanen volledig conservatief blijven in hun benadering van de Mustang. Op den duur zal ook dat model waarschijnlijk aan de stekker moeten en daar is deze bijzondere Mustang 'Lithium' een eerste vooruitblik op.
Lees verder

Flinke winstwaarschuwing voor Mitsubishi
Mitsubishi snijdt hard in haar prognoses voor de winst en de omzet. Het merk heeft te maken met fors lagere verkopen en negatieve wisselkoerseffecten, zo blijkt uit een verklaring.
Lees verder

Nissan stuurt vier SEMA-projecten de wereld in
In Las Vegas is de SEMA in volle gang en daar toont Nissan vier knotsgekke creaties. Deze zijn van elk formaat: van de middelgrote-pick-up tot de sportieve 370Z.
Lees verder