dinsdag 5 november 2019

Autoweek: Bijgewerkte BMW M5 strekt de benen

Bijgewerkte BMW M5 strekt de benen
BMW staat op het punt de 5-serie een facelift te geven. Zowel de sedan als de Touring gaan op korte termijn onder het mes en tijdens die bijpuntsessie wordt ook de M5 niet vergeten. Het is die beul van een sportsedan die zich nu in camouflagepak buiten de deur waagt.
Lees verder

Gelekt: Skoda Octavia Combi
Het zal vrijwel niemand ontgaan zijn dat de Skoda Octavia binnenkort in een geheel nieuw jasje op het toneel verschijnt. Nadat de hatchback al eerder in zijn nakie op het internet verscheen, is het nu de beurt aan de rianter bemeten Combi.
Lees verder

Officieel: nieuwe Daihatsu Rocky
Daihatsu heeft in Japan een hagelnieuwe Rocky aan de wereld voorgesteld. Daarmee keert een ook in Europa bekende modelnaam terug.
Lees verder

Shelby American pakt uit tijdens SEMA Show
Shelby American - de tuner met een intense voorliefde voor Fords - brengt twee heftige inzendingen mee naar de SEMA Show in Las Vegas.
Lees verder

Opel Vivaro-e laat zich zien
Opel laat voor het eerst zelf de elektrische versie van zijn Combo zien. De auto krijgt net als bijvoorbeeld de Corsa de e-aanduiding.
Lees verder

Dít kost de Skoda Citigo-e iV
Skoda heeft een prijskaartje gehangen aan de volledig elektrische versie van zijn kleinste: de Citigo iV.
Lees verder

Seat Mii Electric krijgt prijs
Seat maakt de prijzen voor zijn eerste volledig elektrische auto bekend. De Mii Electric wordt tussen zijn neefjes van Volkswagen en Skoda gepositioneerd.
Lees verder