Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Dubbeldik: Mercedes-AMG GLE63 4Matic én 63S

Dubbeldik: Mercedes-AMG GLE63 4Matic én 63S
Zojuist maakte de wereld kennis met de Mercedes-AMG GLS 63 4Matic, maar ook de kleinere GLE is zojuist overgoten met de AMG 63-saus. Hij is er zelfs in twee smaken!
Lees verder

Forster presenteert nieuwe halfintegraal
Het 'tweede merk' van Eura Mobil, Forster, toonde op de CaravanSalon in Düsseldorf een nieuwe serie halfintegralen. De nadruk ligt op modellen op vier dingen.
Lees verder

Volkswagen investeert miljarden in Chinese markt
Volkswagen kondigt een nieuwe miljardeninvestering aan. In samenwerking met haar Chinese partners pompen de Wolfsburgers volgend jaar namelijk meer dan 4 miljard euro in de Chinese markt.
Lees verder

Lexus UX 300e Electric zoemt het podium op
Ook Lexus heeft nu een volledig elektrische auto in zijn gamma. Het merk heeft vannacht het doek getrokken van de UX 300e Electric, een elektrische versie van de UX die medio volgend jaar bij de Nederlandse dealers te vinden is.
Lees verder

Tesla Cybertruck gepresenteerd
Tesla wil groeien en dus hangt het zijn hengel boven een vijver waar de vissen gretiger dan waar dan ook ter wereld happen: die van de pick-ups. We heten welkom: de Cybertruck.
Lees verder

Lotus stuurt prototype elektrische Evija het circuit op
Na de presentatie van de Evija afgelopen zomer, is Lotus volle bak aan de slag gegaan met de voorbereidingen van zijn eerste elektrische hypercar. Wij worden nu meegenomen in het tweede gedeelte van het testwerk.
Lees verder

Lordstown Motors schetst elektrische pick-up
Het kakelverse Lordstown Motors heeft schetsen getoond van zijn elektrische pick-up. Het feit dat dat gebeurt op de dag dat Tesla zijn Cybertruck aan de wereld voorstelt, is natuurlijk puur toevallig.
Lees verder