Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Fiat produceert 15 miljoenste MPV

Fiat produceert 15 miljoenste MPV
Fiat Chrysler Automobiles (FCA) deelt bijzonder nieuws, want zijn 15 miljoenste geproduceerde MPV is aan een nieuwe eigenaar toegekend. Dat klinkt in onze Europese oren wellicht heel bijzonder, want wij kennen de Italiaanse gigant vooral van de compacte auto's als de Fiat 500 en Panda, maar aan de andere kant van de oceaan ziet het verdienmodel er heel anders uit.
Lees verder

Facelift Friday: Hyundai Sonata
De 'usual suspects' zijn in de loop der tijd vrijwel allemaal al langs gekomen bij Facelift Friday, dus steeds vaker blikken we terug op wat meer vergeten facelifts. Die van deze week is daar een goed voorbeeld van. We nemen de vierde generatie van de Hyundai Sonata eens onder de loep.
Lees verder

Kia onthult nieuwe KX3 voor China
Tijdens de 17e editie van de Chinese Guangzhou International Automobile Exhibition trekt Kia een blik met nieuws open. De belangrijkste primeur is een gloednieuwe generatie van de KX3; een auto die wij nooit via de officiƫle kanalen gaan tegenkomen.
Lees verder

Volkswagen T-Cross komt als 150 pk sterke 1.5 TSI
De internationale prijslijst van de T-Cross wordt met een extra sterke benzinemotor gevuld. Na een reeks 1.0 TSI benzinemotoren, maakt nu de 150 pk sterke 1,5-liter TSI zijn opwachting in de compacte cross-over.
Lees verder

Jeep Renegade vs. Skoda Kamiq - dubbeltest
Met de Kamiq rondt Skoda z'n SUV-reeks naar beneden af. Maar is die relatief lage Kamiq eigenlijk nog wel een SUV of is het meer een cross-over, een hoog op de poten gezette hatchback? Met de opgefriste Jeep Renegade zoeken we naar het antwoord.
Lees verder

Back to basics: Ford Kuga PHEV
Bij Ford staat een heus SUV-offensief te wachten, want na de jaarwisseling maken de Puma, Kuga en Mustang Mach-E hun Nederlandse opwachting. Hoewel de gloednieuwe Kuga pas in maart bij de dealers staat, kunnen we de auto online al wel vast samenstellen. Tijd om te zien wat de gestekkerde Kuga als Trend met zich meebrengt naar ons koude kikkerlandje.
Lees verder

Blik to the Future: Volkswagen ID.4
Sinds de IAA in Frankfurt is de eerste elektrische Volkswagen onder het ID-label een feit, maar de Duitsers pakken snel door. Cross-over 'ID.4' is het volgende hoofdstuk!
Lees verder