Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Hyundai bevestigt komst pick-up

Hyundai bevestigt komst pick-up
Bepaalde windstreken van autoland wachten al jaren op een pick-up van Hyundai, maar het merk heeft nog altijd geen model met open laadbak in zijn portfolio. Hyundai bevestigt nu officieel dat het een dergelijk model in de ontwikkelingskamers heeft staan.
Lees verder

Bosbranden hinderen onthulling sportieve Toyota Yaris
Het lijkt erop dat we voorlopig nog even wat langer moeten wachten op de eerste sportieve versie van de nieuwe Toyota Yaris. Die zou in Australië onthuld worden, maar vanwege de bosbranden rond de onthullingslocatie gaat dat niet door.
Lees verder

Doek valt voor huidige generatie Rolls-Royce Ghost
Rolls-Royce meldt dat er na tien jaar een eind komt aan de productie van de Ghost. Het afscheid wordt gevierd met een speciale editie van 'de kleinste sedan' van het merk.
Lees verder

Daimler wil miljard euro besparen bij Mercedes
Daimler wil de kosten bij Mercedes-Benz met 1 miljard euro verlagen. Dat doet het bedrijf onder meer door het mes te zetten in het personeelsbestand. De ingrepen moeten tegen 2022 zijn gerealiseerd.
Lees verder

Seat Mii Electric - Rij-impressie
Een elektrische Volkswagen Up is er alweer even, maar de technisch identieke Seat Mii en Skoda Citigo bleven verstoken van zo'n variant. Nu de elektrische stadsauto een grondige update heeft gekregen, krijgen alle drie de broertjes alsnog een elektrische variant.
Lees verder

Mini John Cooper Works GP klaar voor debuut
Mini heeft een bijzonder heftige John Cooper Works-versie van zijn Hatchback. Het bedrijf laat nu weten waar én wanneer die hete knalhatch aan de wereld wordt getoond.
Lees verder

Abt sleutelt aan gefacelifte Audi S4
Audi is dit jaar nogal druk in de weer geweest met de huidige A4. Na een facelift druppelden stuk voor stuk vernieuwde sportieve versies binnen. Huistuner Abt is aan de slag gegaan met de mild-sportieve A4: de S4.
Lees verder