donderdag 7 november 2019

Autoweek: Lynk & Co's toont coupé-SUV

Lynk & Co's toont coupé-SUV
Lynk & Co, een van de vele merken van het Chinese moederbedrijf van Volvo, heeft nieuwe afbeeldingen van zijn coupé-SUV laten zien.
Lees verder

Aston Martin: vraag naar auto's blijft zwak
Aston Martin waarschuwde bij zijn kwartaalupdate dat de vraag naar auto's zwak blijft. Dat is vooral het geval in Europa en het Verenigd Koninkrijk. De auto's van Aston Martin rollen dit jaar in mindere aantallen uit de showrooms, verwacht de autoproducent.
Lees verder

Onthulling Tesla's pick-up later deze maand
Tesla-CEO laat op Twitter weten dat er een moment gekozen is waarop het merk zijn volledig elektrische pick-up aan de wereld voorstelt.
Lees verder

Tesla rolt update uit: meer vermogen en betere autopilot
Tesla is begonnen met de uitrol van een nieuwe update. Geheel tegen sommige verwachtingen in, is deze voor alle modellen bestemd. De belangrijkste vooruitgang: de Tesla's krijgen meer vermogen!
Lees verder

Krachtkuur voor Audi S6 TDI
De Duitse tuner ABT heeft een anabolenkuurtje voor de Audi S6 TDI ontwikkeld. De subtopper van het A6-gamma gaat er behoorlijk op vooruit.
Lees verder

Peugeot toont e-Expert
Je verwacht het niet, maar Peugeot toont nu zijn elektrische versie van de Expert. Daarmee is het nieuwe elektrische trio (of eigenlijk kwartet) compleet!
Lees verder

Mitsubishi kondigt gefacelifte Space Star aan
Mitsubishi heeft een teaserafbeelding de wereld in geslingerd waarmee het de komst van niet alleen een gefacelifte Space Star, maar ook een bijgewerkte Attrage aankondigt.
Lees verder