Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Mercedes-Benz GLB 220d - Rij-impressie

Mercedes-Benz GLB 220d - Rij-impressie
De SUV-familie van Mercedes-Benz heeft er een nieuw gezinslid bij: de GLB. Het merk spreekt van een model in de compacte klasse, maar met buitenmaten die vrijwel overeenkomen met die van de GLC is het een forse auto. Moet ook wel, hij biedt plaats aan drie zitrijen en is daarmee ook een beetje een MPV.
Lees verder

Renault Mégane R.S. Trophy-R vestigt record op Suzuka
Renault Sport heeft tijdens zijn recordjacht weer raak geschoten. Met de overtreffende trap van de Mégane R.S. heeft het een record gezet op het Japanse circuit Suzuka.
Lees verder

Honda verlengt motorendeal met F1-team Red Bull
Honda heeft bekendgemaakt dat het langer Formule 1-motoren blijft leveren aan de teams van Red Bull. De Japanse fabrikant wil komend jaar met Max Verstappen voor de wereldtitel gaan en zal ook in 2021 nog de krachtbronnen leveren.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Golf GTI beter in beeld
De achtste generatie van de Volkswagen Golf hebben we inmiddels helder op het netvlies staan. Uiteraard komt daar ook weer een GTI-versie van en die zagen we nog niet eerder zo duidelijk op beeld als nu.
Lees verder

Hyundai gaat fabriek bouwen in Indonesië
Hyundai meldt dat het een fabriek gaat bouwen in Indonesië. De productiefaciliteit moet uiteindelijk jaarlijks goed zijn voor de productie van 250.000 auto's.
Lees verder

100.000ste Volkswagen e-Golf geleverd
In pakweg vijf jaar tijd heeft Volkswagen wereldwijd 100.000 elektrische Golfs verkocht. De mijlpaal wordt gehaald net voordat Volkswagen de stekker uit de auto trekt.
Lees verder

Mini-baas: 'Kleine Mini komt eraan!'
Verschillende critici houden een 'probleem' al langer tegen het licht en eigenlijk kan de rest er ook niet meer omheen: een Mini is niet echt 'mini' meer. Binnen enkele jaren komt daar verandering in. Na enkele roddels bevestigt de topman van Mini dit nu zelf.
Lees verder