Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Opvolger Dodge Journey deelt basis Alfa Romeo Stelvio'

'Opvolger Dodge Journey deelt basis Alfa Romeo Stelvio'
Kennen we hem nog, de Dodge Journey? Wij zwaaiden hem acht jaar geleden al uit, maar in Amerika rijdt de compacte SUV nog steeds vrolijk rond. Na elf jaar is het echter de hoogste tijd voor een vernieuwingsronde. Daarvoor gaat Dodge aan de slag met een bekend familielid.
Lees verder

Finalisten Auto van het Jaar bekend
De Jaguar I-Pace moet zijn eretitel als Auto van het Jaar alweer bijna inleveren, want de verkiezing zit er alweer aan te komen. De commissie van de verkiezing maakt nu bekend welke zeven auto's het tot de shortlist hebben weten te schoppen.
Lees verder

Mercedes-Benz GLA laat zich schichtig zien
Mercedes-Benz opent komende maand zijn tweede hoofdstuk in de GLA-boek. De geheel nieuwe generatie laat zich nu in een schimmige kamer zien.
Lees verder

Renault presenteert vernieuwde Espace
De vijfde generatie van de Renault Espace gaat alweer eventjes mee. De hoogste tijd om een midlifecrisis voor te zijn door met een (subtiele) facelift te komen, moeten ze in Frankrijk gedacht hebben. Dit is namelijk de vernieuwde Renault Espace.
Lees verder

Vertrek Audi-CEO Bram Schot is 'eigen wens'
Bram Schot, de Nederlander die de afgelopen periode aan het roer stond bij Audi, zal zijn functie bij Audi komend voorjaar neerleggen. Dat blijkt de topman uit eigen overweging te doen. Als het aan Audi lag, was hij langer gebleven.
Lees verder

Mercedes-AMG One komt nog iets later
De Mercedes-AMG One is ongetwijfeld bloedsnel, maar datzelfde kunnen we nog niet helemaal zeggen over de marktintroductie. Die liep eerder al vertraging op en nu meldt AMG dat de schatrijke klanten nog tot 2021 geduld moeten hebben.
Lees verder

Audi TT 1.8T Quattro - 2000 – +/- 446.000 km - Klokje Rond
Ondanks zijn jeugdige leeftijd, heeft Bram Oosterhoff al een indrukwekkende status als het om autobezit gaat. Dat heeft er mee te maken dat hij bemiddelt en handelt in auto's. Zijn Audi TT begon ooit als miskoop, maar inmiddels staat het vast: deze gaat niet meer weg.
Lees verder