maandag 11 november 2019

Autoweek: Prijzen BMW 2-serie Gran Coupé bekend

Prijzen BMW 2-serie Gran Coupé bekend
Nog voordat BMW de prijzen van de 2-serie Gran Coupé heeft gecommuniceerd kan AutoWeek exclusief melden welke bedragen er op de prijskaartjes van de jongste telg van BMW zijn geschreven.
Lees verder

Ford Focus ST - Hyundai i30 N - Dubbeltest
Zeus, Jupiter, Thor, Indra. De god van het onweer kent vele namen. Anno 2019 komen er twee bij: Ford Focus ST en Hyundai i30 N. Ze klinken als de donder, gaan als de bliksem en rijden bijna goddelijk goed.
Lees verder

Back to basics: Renault Zoe
Eerder dit jaar trok Renault het onthullingsdoek van de gloednieuwe Zoe. Hoewel, gloednieuwe? Wij zouden het eerder een hele grondige facelift willen noemen. Desalniettemin is het belangrijkste  aspect aangepakt: de actieradius ging omhoog naar 395 km (WLTP). Maar hoe zit het met de standaarduitrusting?
Lees verder

In het Wild: BMW 530Li
In het voorbijgaan zal het bovenstaande stilleven bij het gros van de mensheid op geen enkele manier opvallen. Zelfs autoliefhebbers zullen snel voorbijlopen aan deze weliswaar smaakvol uitgevoerde, maar toch weinig opvallende BMW 5-serie van de vorige generatie. Toch is er iets bijzonders aan de hand: het gaat om een extra lang exemplaar!
Lees verder

De Tweeling: Citroën AX - Proton Tiara
Als de merknaam Proton je al iets zegt, denk je bij het horen ervan waarschijnlijk meteen aan een verbouwde Mitsubishi. De Tiara is een van de uitzonderingen.
Lees verder

Lexus presenteert eerste EV in Guangzhou
Groot nieuws van Lexus: de eerste EV van het merk wordt nog deze maand onthuld in China. Het bericht gaat gepaard met een teaser, al is daarop weinig meer te zien dan het typeplaatje.
Lees verder

Vernieuwde Audi RS4 Avant krijgt prijs
Een flinke tijd nadat Audi zijn A4-reeks van een nieuw smoelwerk voorzag, volgde de topversie: de RS4 Avant. Prijzen waren bij de digitale introductie nog onbekend, tot nu!
Lees verder