Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Skoda Superb iV - Rij-impressie

Skoda Superb iV - Rij-impressie
Skoda elektricifeert, en niet alleen met de elektrische Citigo-e iV. Deze Superb iV is namelijk de eerste plug-in van het merk!
Lees verder

Tesla Cybertruck: hoekig ontwerp niets nieuws
De Tesla Cybertruck kwam afgelopen weekend extreem verrassend uit de hoek. De pick-up krijgt een ongekend hoekig en rechtlijnig ontwerp mee en weet daarmee ieders aandacht te trekken. Zo kon alleen het nieuwsbericht op onze site al op meer dan 300 reacties rekenen. Het ontwerp van Elon Musks nieuwste is werkelijk uniek en kan beschouwd worden als een van de opvallendste nieuwe auto's van de laatste decennia. Met de beelden nog vers in ons geheugen, kijken we welke productieauto's eerder langs ...
Lees verder

Musk blijft bestellingen Cybertruck delen
Elektrische autofabrikant Tesla heeft inmiddels al 250.000 bestellingen binnen voor zijn gloednieuwe Cybertruck. Topman Elon Musk deelde de nieuwe cijfers woensdag via Twitter. Het kan overigens nog jaren duren voordat de eerste elektrische pick-uptruck van Tesla daadwerkelijk te koop is. Tesla wil eind 2021 met de fabricage beginnen.
Lees verder

Abt lanceert elektrische Volkswagen Caddy
De Volkswagen Caddy krijgt voor de eerste keer een geheel elektrische aandrijflijn. Dat gebeurt echter niet bij de ontwikkelaars in Wolfsburg zelf, maar bij zijn huistuner Abt.
Lees verder

Bentley komt met dakloos vlaggenschip
De Continental GT Convertible is straks niet langer de enige cabriolet van Bentley. Althans, als we de berichtgeving van het Engelse Autocar mogen geloven.
Lees verder

Tata geeft top-SUV nieuwe naam
Het Indiase Tata Motors presenteerde dit jaar in Genève de Buzzard, een praktisch productierijpe voorbode die nu een nieuwe naam krijgt.
Lees verder

Renault Clio is Private Leaseauto van het Jaar
Vandaag maakt leasemaatschappij Alphabet de winnaar bekend voor de 'Private Leaseauto van het jaar. Winnaar van 2019 is de Renault Clio.
Lees verder