Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Toyota en BYD richten joint-venture op

Toyota en BYD richten joint-venture op
Toyota en de Chinese autofabrikant Build Your Dreams (BYD) hebben elkaar gevonden. De twee bedrijven zetten straks een joint-venture op waarbinnen samen gewerkt wordt aan de ontwikkeling én productie van elektrische auto's.
Lees verder

Volkswagen schetst Viloran
In Europa ziet Volkswagen geen heil meer in een grote MPV en dat betekent dat het nu al in Nederland en straks in heel Europa afgelopen is voor de Sharan. De Chinese consument kan binnenkort wél voor een nieuwe ruimtelijk ingestelde Volkswagen kiezen en het is die auto die nu in schetsvorm in beeld wordt gebracht.
Lees verder

Rolls-Royce Cullinan als krachtiger Black Badge
Het absolute neusje van hoogpotig autoland moet de Cullinan zijn, de even luxueuze als imposant grote SUV van Rolls-Royce. Dat uithangbord van extreme welvaart wordt overgoten met de Black Badge-receptuur.
Lees verder

Volkswagen met ID. Space Vizzion Concept naar Los Angeles
Volkswagen laat vandaag een set designschetsen zien van een nieuw studiemodel dat het meebrengt naar de Los Angeles Auto Show die later deze maand zijn poorten opent.
Lees verder

In het Wild: Opel Speedster (2002)
Liefst twee keer sloegen Opel en Lotus de handen ineen. De eerste keer resulteerde dat in een Lotus op basis van een Opel en de laatste keer in een Opel op basis van een Lotus. Het resultaat van de tweede samenwerking zie je staan in dit nachtelijke tafereel.
Lees verder

Mercedes-Benz G-klasse komt als EV
Een elektrische G-klasse. Het klinkt als iets dat afkomstig is uit een parallel universum, maar is toch echt afkomstig uit het brein van niemand minder dan Mercedes-CEO Ola Källenius.
Lees verder

Ford's elektrische 'Mustang SUV' gespot
We moeten nog even geduld hebben, maar deze maand trekt Ford dan eindelijk het doek van haar volledig elektrische SUV met Mustang-invloeden. De auto, die naar alle waarschijnlijkheid als March E door het leven zal gaan, is dankzij onze spionagefotograaf al grotendeels te zien.
Lees verder