Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Autotest: Renault Clio

Autotest: Renault Clio
Iedere nieuwe auto moet beter zijn dan de vorige, anders hebben de klanten weinig reden om het nieuwe model te kopen. Ook compacte auto's worden steeds beter, met als gevolg dat ze de kwaliteiten van grotere modellen benaderen. Zo biedt de vijfde generatie van de Renault Clio nu alle luxe en veiligheidsvoorzieningen van de grotere modellen en belooft de compacte Renault ook nog eens sterk verbeterde rijeigenschappen. Is daarmee het verschil met de grotere modellen definitief overbrugd?
Lees verder

AIWAYS ontwikkelt methanol brandstofcel
AIWAYS staat op het punt om de eerste Chinese autofabrikant te worden die personenwagens aanbiedt die zijn voorzien van brandstofcellen op basis van methanol. Het zal zijn laatste innovaties op dit gebied deze maand onthullen tijdens de 2019 China International Import Expo (CIIE).
Lees verder

Volkswagen produceert eerste ID.3
Volkswagen heeft met de productiestart van de ID.3 een concrete stap gezet in de transformatie naar de elektrische toekomst. Volkswagen is de eerste volumefabrikant die een grote autofabriek voor conventionele autos volledig ombouwt naar een productiefaciliteit voor elektrische autos. Als de gefaseerde transformatie van de fabriek, die begon in 2018, is voltooid in 2021, is Zwickau de grootste fabriek voor elektrische autos in Europa.
Lees verder

Jaguar verwerkt elektronica in interieur
Jaguar Land Rover presenteert een technologie voor auto-interieurs, waarmee het de elektronische printplaat direct in het onderdeel verwerkt. Daardoor worden traditionele ECU-besturingscomputers overbodig en is tot wel 60 procent gewicht te besparen. Door de elektronica direct in structurele interieurcomponenten te verwerken, kan het traditionele dashboard worden vervangen door gebogen displays. Bovendien biedt deze technologie extra mogelijkheden voor personalisatie, doordat die desgewenst ook interieurpanelen van kleur kan laten veranderen.
Lees verder

Seat maakt prijs Mii electric bekend
SEAT maakt de prijs van de Mii electric bekend. De elektrisch aangedreven stadsauto is voor 269 euro per maand te rijden via full operational lease. Standaard met 6 jaar onderhoud en APK. Hiermee wordt elektrisch rijden (met lage bijtelling) bereikbaar voor (bijna) elke zakelijke rijder in Nederland. De 100% elektrische versie van de Mii is nu te bestellen vanaf 23.400 euro en wordt geleverd inclusief 6 jaar onderhoud, 4 jaar garantie en APK. Voor zakelijke rijders is de Mii electric te leasen vanaf 269 euro, inclusief een netto bijtelling vanaf 56 euro per maand.
Lees verder

Skoda prijst Citigo-e iV
De Skoda CITIGOe iV is leverbaar vanaf 23.290 euro. Begin 2020 arriveren de eerste exemplaren in Nederland. De CITIGOe iV heeft niet alleen een lage bijtelling vanaf 56 euro voor zakelijke rijders, maar is ook bedoeld voor particulieren. Via Skoda Private Lease is de CITIGOe iV er vanaf 199 euro per maand.
Lees verder

Opel introduceert Vivaro-e
De nieuwe Vivaro-e is de volgende stap in het grootschalige elektrificatie-offensief van Opel. Vanaf 2020 biedt Opel de bedrijfswagen ook aan met volledig elektrische aandrijving.
Lees verder