Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Rolls-Royce Cullinan nu als Black Badge

Rolls-Royce Cullinan nu als Black Badge
Tijdens de Geneva International Motor Show 2019 presenteerde Rolls-Royce Motor Cars een nieuwe modelfamilie. Black Badge appelleert aan de smaak en de wensen van een nieuwe generatie klanten. Het dynamische en uitgesproken karakter van Black Badge breekt met traditionele waarden in het luxesegment en spreekt tot de verbeelding van een nieuwe doelgroep. Black Badge maakte zijn opwachting met de Rolls-Royce Wraith en Ghost in 2016, gevolgd door Dawn in 2017. De nieuwste expressie van Black Badge maakt de meest dynamische modelfamilie van Rolls-Royce compleet.
Lees verder

Toyota RAV4 nu ook als plug-in hybrid
Toyota introduceert de RAV4 Plug-in Hybrid. De PHEV heeft een elektrische actieradius van ruim 60 kilometer. De RAV4 Plug-in Hybrid beleeft zijn werelddebuut op de Los Angeles Auto Show (22 november tot 1 december 2019). Naar verwachting verschijnt de SUV in de tweede helft van 2020 op de Nederlandse markt.
Lees verder

Lexus introduceert LC 500 Convertible
De Los Angeles Auto Show (22 november t/m 1 december 2019) is het decor voor de wereldpremiere van de Lexus LC 500 Convertible. Zowel met open als gesloten dak komt hij stijlvol voor de dag. En met een atmosferische 5,0-liter V8 (351kw / 477pk) en een geavanceerd onderstel belooft hij volop rijplezier. De LC 500 Convertible wordt in de zomer van 2020 op de markt verwacht.
Lees verder

Audi introduceert RS Q8
De Audi RS Q8 is het nieuwe topmodel binnen Audis Q-serie. Hij combineert de kracht van RS met de stijl van een premium coupe en flexibiliteit van een grote SUV. De 600 pk sterke Audi RS Q8 arriveert begin 2020 bij de Nederlandse dealers.
Lees verder

Alfa Romeo vernieuwt Giulia en Stelvio
De Alfa Romeo Giullia en Stelvio zijn aangepast voor modeljaar 2020. Bij de nieuwe Giulia en Stelvio is de Human Machine Interface naar een hoger niveau gebracht. Zo zijn beide modellen standaard uitgerust met een nieuw 7-inch infodisplay in het hart van het instrumentenpaneel, direct in het blikveld van de bestuurder. De indeling van het scherm is aangepast om meer informatie, zoals de instellingen en meldingen voor autonoom rijden, te kunnen weergeven zonder dat dit ten koste gaat van de overzichtelijkheid.
Lees verder

Hyundai onthult Vision T
Hyundai heeft op de Los Angeles Auto Show (20 november - 1 december 2019) de Vision T onthuld, een concept voor een plug-in hybride SUV. Dit is de zevende conceptauto van het Hyundai Design Center volgens de nieuwe designtaal van Hyundai genaamd Sensuous Sportiness.
Lees verder

Audi maakt prijs RS Q3 Sportback bekend
De Audi RS Q3 en de RS Q3 Sportback zijn per direct te bestellen bij. Beide modellen danken hun sportiviteit aan de inmiddels traditionele, 294 kW / 400 pk sterke vijfcilinder TFSI. De RS Q3 is er vanaf 102.610 euro, de prijzen van de RS Q3 Sportback beginnen bij 104.110 euro. De levering start eind dit jaar.
Lees verder