zaterdag 16 november 2019

Autozine: Vernieuwde Audi RS4 Avant nu bestelbaar

Vernieuwde Audi RS4 Avant nu bestelbaar
Audi maakt de prijs van de vernieuwde RS4 Avant bekend. Het uiterlijk van de sportieve Audi is aangescherpt en het MMI touch maakt de bediening eenvoudiger. De 2,9-liter twin-turbo V6 maakt onveranderd indruk met een vermogen van 331 kW/ 4 50 pk en koppel van 600 Nm. De RS4 Avant is per direct te bestellen en staat eind 2019 bij de Nederlandse dealers.
Lees verder

Mercedes opent G-Klasse Experience
Minder dan een jaar na de feestelijke start van de bouwwerkzaamheden in het voorjaar van 2019, vond eind vorige week de openingsceremonie plaats van het nieuwe G-Klasse Experience Center op het voormalige vliegveld Nittner, ongeveer 15 kilometer ten zuiden van de Oostenrijkse stad Graz. Vanaf het voorjaar van 2020 kunnen klanten en fans uit de hele wereld hier de on- en offroad-capaciteiten van de G-Klasse ervaren.
Lees verder

Ford maakt prijs Puma bekend
De prijzen en specificaties van de nieuwe Ford Puma zijn bekend. De compacte crossover met Hybrid-technologie is vanaf nu te bestellen en arriveert medio februari 2020 in Nederland. De nieuwe Puma is een van de eerste mild hybrides van Ford. De EcoBoost Hybrid-technologie ondersteunt de 1.0-liter EcoBoost benzinemotor met een 11,5 kW sterke, geintegreerde starter/generator die door de multiriem wordt aangedreven. Hij regelt de terugwinning van de energie die normaliter verloren gaat bij remmen en vertragen en slaat die energie op in een luchtgekoelde 48-volt lithium-ionbatterij.
Lees verder

Audi R8 nu als V10 RWD en LMS GT4
De Audi R8-serie is een permanente nieuwe uitvoering rijker. De Audi R8 V10 met achterwielaandrijving is gepromoveerd van special series uitvoering naar een vaste aanwinst binnen de R8-lineup, inclusief een vernieuwd design. De atmosferische V10 middenmotor met 397 kW/540 pk en achterwielaandrijving vormen samen een combinatie voor puur rijplezier. De R8 RWD Coupe en Spyder arriveren begin 2020 in Nederland en zijn nu te bestellen en configureren.
Lees verder

Hyundai dringt rol- en rijgeluiden terug
Hyundai lanceert s werelds eerste Road Noise Active Noise Control-technologie (RANC), waarmee ongewenste geluiden in de cabine aanzienlijk gereduceerd worden. RANC bouwt voort op de huidige ANC-technologie van Hyundai. ANC maakt gebruik van speciale software die geluiden in de cabine analyseert en tegengestelde geluidsgolven uitzendt om ongewenste geluiden te neutraliseren.
Lees verder

Zeda is laatste Maserati GranTurismo
Maserati zet een stap op weg naar een nieuw hoofdstuk in zijn historie. Het merk onthult de speciale GranTurismo Zeda, die het einde van de Maserati GranTurismo-productie markeert. De presentatie van de nieuwe auto valt samen met de recente aankondiging dat het merk zich nadrukkelijk gaat focussen op innovatie, elektrificatie en autonoom rijden.
Lees verder

McLaren introduceert Elva
McLaren onthult de Elva, de nieuwste roadster uit de Ultimate Series. Met deze eerste open-cockpit straatauto voegt het merk een nieuwe dimensie toe aan de bestaande topmodellen. Net als eerder de McLaren P1, de Senna en de Speedtail wordt de nieuwe Elva in beperkte aantallen gebouwd. De totale oplage telt slechts 399 exemplaren. De nieuwe Ultimate Series van McLaren kost 1.774,745 euro. De definitieve specificaties zijn afhankelijk van de wensen van de klant.
Lees verder