Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: VW China investeert vier miljard in 2020

VW China investeert vier miljard in 2020
De Volkswagen Groep China investeert samen met haar Chinese partners meer dan vier miljard euro in 2020. Zon veertig procent van die investering gaat naar de ontwikkeling en implementatie van elektrisch rijden. De elektrificatiestrategie van de Groep in China wordt hiermee nog sneller uitgerold. De fabrieken in Anting en Foshan starten volgend jaar met de productie van de eerste modellen die worden gebaseerd op het elektrische MEB-platform.
Lees verder

Mercedes-Maybach introduceert GLS 600
Mercedes-Maybach introduceert de GLS 600 4Matic. Dit nieuwste model in het portfolio van Mercedes-Maybach combineert de carrosserievorm en de technische basis van de GLS met de luxe van een topklasse limousine. Hij komt in de tweede helft van 2020 op de markt.
Lees verder

Renault Espace ondergaat facelift 2020
Renault vernieuwt de Espace voor modeljaar 2020. Voor meer veiligheid op de weg is de Espace uitgerust met nieuwe rijhulptechnologie onder de noemer EASY DRIVE, waaronder grootlichtassistent met adaptieve LED MATRIX VISION en Highway amp; Traffic Jam Companion. Laatstgenoemde technologie markeert een stap in de ontwikkeling van autonome voertuigen, voor optimaal comfort en rust achter het stuur. De nieuwe Espace is ook voorzien van het Renault EASY CONNECT systeem voor een nieuwe ervaring op het gebied van connectiviteit.
Lees verder

Volkswagen T-Cross ook als 1.5 TSI DSG
De Volkswagen T-Cross is binnenkort verkrijgbaar met eem 1.5 TSI 110kW / 150pk sterke benzinemotor. Deze extra krachtige motor wordt geleverd op de meest luxe uitvoering, de Style en komt standaard met een snel schakelende DSG-automaat.
Lees verder

200.000ste Renault Zoe geproduceerd
Renault onderstreept zijn rol in het EV-segment met de productie van de 200.000ste Renault ZOE. Het jubileumexemplaar is bestemd voor een Nederlandse koper, die speciaal naar de fabriek in Flins nabij Parijs reisde om de auto van de band te zien rollen.
Lees verder

Autotest: Mercedes-Benz GLB
Mercedes-Benz keek naar de verkoopcijfers en zag ruimte voor een nieuw model. Eén op de drie verkochte auto's van Mercedes-Benz is namelijk een SUV en één op de vier is een compacte auto. En dus besloot Mercedes-Benz een compacte SUV te ontwikkelen: de GLB. Afgaande op de cijfers klinkt dat als een logisch idee, maar hoe pakt dat in de praktijk uit?
Lees verder

Seat geeft 3000 euro cashback op Mii EV
SEAT maakt elektrisch rijden voor snelle beslissers nu nog bereikbaarder. De eerste vijftig kopers van de SEAT Mii electric kunnen namelijk rekenen op een cashback van 3.000 euro die door de dealer direct in de aanschafprijs wordt verwerkt. Daarmee is de SEAT Mii electric tijdelijk leverbaar vanaf iets meer dan 20.000 euro.
Lees verder