Doorgaan naar hoofdcontent

Overeenstemming bereikt met Dusseldorp Automotive over BMW Den Haag.

Overeenstemming bereikt met Dusseldorp Automotive over BMW Den Haag.
Met groot vertrouwen is besloten BMW Den Haag te verkopen aan dealergroep Dusseldorp Automotive. Onder voorbehoud van onder andere goedkeuring van de transactie door de Autoriteit Consument en Markt zal de beoogde transactie naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar definitief afgerond zijn.
Lees verder

De allereerste BMW 2 Serie Gran Coupé.
Met de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé ooit introduceert BMW het concept van de vierdeurscoupé (dat al is aangeslagen in de hogere segmenten) nu ook in het premium compacte segment. Dankzij een frisse dosis individualiteit en een aantrekkelijke, emotionele vormgeving in combinatie met het innovatieve bedieningsconcept en de connectiviteitstechnologie biedt de BMW 2 Serie Gran Coupé uitmuntend dagelijks gebruiksgemak en de rijdynamiek waar BMW om bekendstaat.
Lees verder

Wijzigingen in directie BMW Group Nederland.
Per 1 januari 2020 zal er een aantal wijzigingen plaatsvinden binnen de directie van BMW Group Nederland.
Lees verder

Succesvolle Sports Activity Vehicle nu ook als BMW X3 xDrive30e met Plug-in Hybrid aandrijving
Moderne batterijtechnologie maakt lokaal emissievrij rijden mogelijk met een actieradius van 55 km* – Wereldwijd populaire BMW X3 voortaan ook leverbaar als Plug-in Hybrid met energieke aandrijflijn en de mogelijkheid van volledig elektrische aandrijving.
Lees verder

BMW Motorrad Rider Equipment Ride & Style 2020.
De BMW Motorrad Rider Equipment collectie biedt niet alleen nieuwe versies van bestaande, populaire uitrusting, maar ook een groot aantal nieuwe, aantrekkelijke items voor het seizoen 2020. Met premium vakmanschap, uitstekende materialen en functioneel ontwerp, staat elk item uit deze collectie voor hoogwaardige kwaliteit. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW S 1000 XR.
De nieuwe BMW S 1000 XR is nog lichter, nog sneller en nog veelzijdiger. Deze Adventure Sport motorfiets beleeft zijn wereldpremière op de EICMA 2019. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW F 900 R en BMW F 900 XR.
Met de nieuwe BMW F 900 R en de BMW F 900 XR in het Adventure Sport-segment breidt BMW Motorrad zijn assortiment voor de populaire middenklasse verder uit. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW M2 CS. Exclusieve, speciale versie overtuigt op weg en circuit.
BMW M GmbH introduceert de BMW M2 CS: een exclusieve, speciale en opvallend sportieve uitvoering van de BMW M2. BMW produceert deze versie in beperkte aantallen. De zeer sportieve nieuwe uitvoering komt in het modellengamma nog boven de BMW M2 Competition en zal het succes van de BMW M3 CS en de BMW M4 CS verder uitbouwen.
Lees verder