woensdag 13 november 2019

Prijsvraag Braziliaanse GP: win het 1:43 schaalmodel Max RB12 Braziliaanse GP

Prijsvraag Braziliaanse GP: win het 1:43 schaalmodel Max RB12 Braziliaanse GP
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 
Lees verder

CarNext.com en Max Verstappen bundelen krachten: 'Hier om te winnen'
CarNext.com, de pan-Europese marktplaats voor kwalitatieve jong gebruikte auto's, maakt vandaag bekend dat het met ingang van 2020 zal samenwerken met Formule 1-coureur Max Verstappen. In de meerjarige verbintenis, werken CarNext.com en Verstappen samen in alle 23 Europese landen waarin CarNext.com actief is, zoals Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Nederland, België, Frankrijk, Polen en Turkije.
Lees verder

Alex Albon voor 2020 bevestigd bij Aston Martin Red Bull Racing
Aston Martin Red Bull Racing heeft bevestigd dat Alex Albon ook in 2020 voor het team zal rijden, naast Max Verstappen. Na zijn Formule 1-debuut bij het zusterteam Scuderia Toro Rosso, dit jaar bij de Australische Grand Prix, hebben zijn prestaties gedurende de eerste helft van het Formule 1-seizoen van 2019 Alex in augustus een promotie opgeleverd naar Aston Martin Red Bull Racing, waar hij teamgenoot werd van zevenvoudig Grand Prix winnaar Verstappen. Sinds zijn debuut bij Red Bull bij de...
Lees verder

Scuderia Toro Rosso bevestigt Gasly en Kvyat voor 2020
In navolging van de aankondiging dat Alex Albon in 2020 voor Aston Martin Red Bull Racing rijdt, heeft Scuderia Toro Rosso bevestigd dat Pierre Gasly en Daniil Kvyat ook in 2020 voor het Italiaanse team rijden. Beide coureurs hebben hun kunnen bewezen gedurende het seizoen 2019, met Kvyat die tijdens de Duitse Grand Prix het tweede podium ooit voor het team scoorde, en Gasly's sterke optredens vanaf het moment dat hij bij Toro Rosso terugkeerde.
Lees verder

CarNext.com leert Max kennen: van simracen tot ducttape en auto's
In navolging van de bekendmaking van de meerjarige samenwerking tussen CarNext.com en Max Verstappen, die per 2020 zal ingaan, gaf de Nederlandse coureur een kijkje in zijn online leven buiten de Formule 1-cockpit.
Lees verder