Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Grootspraak: Tesla gaat 500.000 auto's per jaar bouwen in Duitse fabriek

AUTOFANS
Grootspraak: Tesla gaat 500.000 auto's per jaar bouwen in Duitse fabriek
Dat Tesla een fabriek in Duitsland neer gaat poten is ondertussen geweten. Nu weten we ook de grootteorde, want Tesla kan binnenkort op jaarbasis een half miljoen auto's gaan bouwen in haar Duitse fabriek. Dat weet het Duitse Bild te zeggen.
Lees verder

BMW brengt Android Auto naar haar wagens... eindelijk
Net zoals alle andere automerken is BMW volop in een digitale transitie. Vreemd is het dan ook dat je momenteel geen Android Auto kan krijgen in je BMW... maar wel Apple CarPlay. Daar komt vanaf 2020 verandering in.
Lees verder

Officieel: Nieuwe Skoda Rapid is niet voor ons (2019)
Skoda heeft het doek getrokken van haar tweede generatie Rapid. Die sedan zal echter niet meer naar West-Europa komen. Want wij krijgen tegenwoordig de Scala voorgeschoteld als alternatief. De Russen, die mogen nog altijd aan de Rapid.
Lees verder

EQ all the things!: Mercedes warmt op voor EQA en EQB
Momenteel heeft Mercedes twee full-ev's in haar line-up staan, de EQC en EQV. Die krijgen spoedig bijstand van een rits andere elektrische modellen. De EQA en EQB, die staan daarbij ook op de planning.
Lees verder

Vlaanderen trekt budget uit voor meer dan 600 oplaadpunten
Vlaams Minister voor Omgeving en Energie Zuhal Demir (N-VA) heeft te kennen gegeven dat Vlaanderen 840.000 euro uittrekt voor projecten die ons grondgebied moeten voorzien van extra laadpalen voor elektrische auto's. In totaal zou het gaan over 614 extra oplaadpunten.
Lees verder