Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Volkswagen plaagt met stoere Caddy

AUTOFANS
Volkswagen plaagt met stoere Caddy
Met 16 jaar op de teller behoort de Volkswagen Caddy tot de kranige oudjes in autoland. Daar komt volgend jaar verandering in, want dan schotelen de Duitsers een nieuwe versie naar voren. De komst daarvan wordt aangekondigd met een schets van een stoere Caddy.
Lees verder

Bedek je ogen!: Hyundai presenteert de Aura (2019)
Ooit afgevraagd hoe een Hyundai i10 er uit zou zien als sedan? Nee, wij eigenlijk ook niet... maar goed; voor de Indiase markt construeerde Hyundai deze Aura. Nog zin in kerst?
Lees verder

Mercedes UK trekt aan alarmbel: Wat met AMG!?
Verschillende Britse dealers van Mercedes laten tegenover Financial Times vallen dat ze vrezen dat het Duitse merk serieus de knip moet gaan zetten in haar AMG-modellen om de CO2-doelstellingen van de komende jaren te halen. Daarbij zou een derde van het AMG-aanbod wel eens kunnen sneuvelen.
Lees verder

Volkswagen op het Autosalon Brussel 2020: ID.3
Ha, Volkswagen kan gaan wedijveren met Mercedes om de grootste stand op het autosalon. Want ze brengen 33 wagens mee naar Brussel, waarvan er minstens eentje de revolutie binnen het merk symboliseert.
Lees verder

Rijtest: BMW 320d Touring (2019)
Sinds BMW bij de vorige generatie de familie opsplitste in een '3' en een '4', is de 3 Reeks een jaar na de lancering voltallig. De nieuwe 3 Reeks Touring mikt opnieuw vooral op fleetmiddens, in het bijzonder als 320d.
Lees verder