Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Accu in de kou - Cornelis schetst

Accu in de kou - Cornelis schetst
Wanneer het te koud wordt, komen de chemische processen in de accu tot stilstand en gebeurt er niks meer. Evengoed gaat er geen energie verloren gegaan. Dat klinkt ingewikkeld, maar is het dat ook?
Lees verder

Blik to the Future: Ferrari SUV
Menig Italiaan had je een flink pak rammel gegeven als je pakweg twintig jaar geleden zou beweren dat hĂșn Ferrari met een SUV zou komen. Nu is het dan zover: naar verluidt introduceert Maranello in 2020 zijn eerste SUV.
Lees verder

Eindejaarsvideo 2019 Deel 08 - Porsche 718 Cayman GT4
Bescheiden als-ie is, heeft Marco een knalrode Porsche met een gigantische vleugel geregeld voor zijn eindejaarsvideo. Aan boord blikt hij samen met Frank terug op een jaar waarin hij voor het eerst Lamborghini reed, twee keer zelfs. Verder uiteraard aandacht voor de 718 Cayman GT4, de Toyota Supra, de BMW Z4 en... de opkomst van elektrisch rijden!
Lees verder

Kabinet investeert miljoenen in schone transport
Het kabinet trekt 34,5 miljoen euro uit voor bedrijven die projecten op de transportmarkt willen brengen die bijdragen aan het halen van de klimaatdoelen. Het gaat om innovaties waar vraag naar is maar die wel een extra zetje nodig hebben om van de grond te komen, aldus het kabinet.
Lees verder

Weblog: Pleisters op de wonden
De tijden zijn te zeer veranderd, merk ik als een van de miljoenen Nederlandse automobilisten. Ik sukkel met steeds lagere gemiddelde snelheden van importeur naar importeur, van concert naar vergadering, van Drenthe naar Schiphol en van Albert Heijn naar Ikea. Ik doe dat als wij allemaal in een land waar boven de 100 niks meer mag en waar autorijden dus nooit leuk wordt. Waar ochtend- en avondspits gestaag naar elkaar toegroeien en automobilisten met lastenverzwaringen voor hun steeds verder ...
Lees verder

'Meerdere sportieve versies Volkswagen Golf in 2020'
De gloednieuwe Volkswagen Golf betreedt in het nieuwe jaar de markt en het lijkt erop dat we niet lang hoeven te wachten op de sportieve varianten. Ook de stationwagon, de Variant, komt al in de loop van 2020.
Lees verder

Mitsubishi met avontuurlijk vijftal naar Tokio
Het nieuwe jaar wordt in Japan gelijk goed afgetrapt met de Tokyo Motor Show. De lokale merken grijpen die met beide handen aan om hun creatieve kant te etaleren. Zo ook Mitsubishi, dat een reeks avontuurlijke auto's op de beursvloer parkeert.
Lees verder