Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Aston Martin DBX - Eerste Kennismaking

Aston Martin DBX - Eerste Kennismaking
Ook Aston Martin gaat aan de SUV, maar doet dat op geheel eigen wijze. Dít is de DBX... van heel dichtbij!
Lees verder

'Ook volgende Mercedes S-klasse met V12'
Volgens Ola Källenius, CEO van Daimler, zal de volgende generatie van de Mercedes-Benz S-klasse nog 'gewoon' bestelbaar zijn met V12. Dat zegt de topman in een interview met GT Spirit op de Guangzhou Auto Show.
Lees verder

Jaguar: 'Ook geen zes-in-lijn voor vernieuwde F-type'
Jaguar trok maandagavond het doek van de grondig vernieuwde F-type. In de flink veranderde neus van de sportieve Brit treffen we in het vervolg geen V6 meer. Een zescilinder is zelfs volledig uitgesloten, want volgens het merk zal ook hun zes-in-lijn met mild-hybridtechniek niet naar de F-type gaan.
Lees verder

Voorlopige prijzen Ford Mustang Mach-E bekend
Ford presenteerde onlangs de volledig elektrische Mustang Mach-E. De SUV, die qua uiterlijk is geïnspireerd op de beroemde muscle car, wordt in het laatste kwartaal van 2020 leverbaar, maar we weten nu al de voorlopige Nederlandse prijzen voor de verschillende uitvoeringen van de auto.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E krijgt sportieve topversie
Ford doet meer details uit de doeken over de Mustang Mach-E en meldt terloops dat er een sportieve topversie van het model komt. Die verschijnt in 2021 en luistert naar de naam Mach-E GT.
Lees verder

Bentley presenteert limited edition Continental GT
In de zomer verbrak Bentley met een Continental GT het Pikes Peak-record voor productieauto's ter viering van zijn 100-jarig bestaan. Om die gebeurtenis luister bij te zetten, bouwt het merk vijftien speciale Continental GT's. De limited edition is vanaf deze maand te bestellen.
Lees verder

Mercedes E63 AMG in recordtijd van New York naar LA
Zo snel mogelijk van de oostkust naar de westkust van de VS rijden. Dat is het doel bij de befaamde 'Cannonball Run'. De meest recente poging bleek erg geslaagd, want drie heren kregen het voor elkaar om het oude record uit de boeken te rijden met een Mercedes E63 AMG.
Lees verder