Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Audi RS Q8 blijft net onder de twee ton

Audi RS Q8 blijft net onder de twee ton
AutoWeek kan exclusief melden welk bedrag Audi minimaal wil ontvangen voor de overtreffende trap van de Q8: de RS Q8.
Lees verder

Dít kost de Skoda Superb iV
AutoWeek is in de prijslijsten gedoken en kan derhalve als eerste melden welke bedragen Skoda voor zijn allereerste plug-in hybride wil ontvangen: de Superb iV.
Lees verder

Fastned zet stap in België
Fastned breidt met zijn snellaadstations uit in België. De onderneming mag op dertien snelweglocaties zijn snellaadstations gaan realiseren.
Lees verder

Productieversie Seat El Born duikt op
De productieversie van de Spaanse broer van de Volkswagen ID.3 duikt heel kort in een Zweedse video op. De Scandinavische pr-afdeling blikt vooruit op de Spaanse elektrificatie en daarbij schiet de productieversie van de El Born een seconden voorbij.
Lees verder

Daimler en BMW verwachten groeispurt van autodeeldienst
Daimler en BMW hebben vertrouwen in de omzetontwikkeling van hun gebundelde autodeel- en mobiliteitsdienst FreeNow. De bedrijven verwachten dit jaar en volgend jaar een verdubbeling van de omzet.
Lees verder

Hyundai schetst Aura
Hyundai heeft twee schetsen getoond van z'n op stapel staande nieuwkomer: de Aura. Wie enthousiast wordt bij het zien van de tekeningen, moeten we teleurstellen. Naar Nederland komt de auto niet.
Lees verder

Lada 4x4 krijgt nieuw binnenste
Lada-liefhebbers opgelet. De stokoude maar nog altijd leverbare Lada 4x4 - voorheen de Niva - heeft voor de tweede keer in zijn ruim veertigjarig bestaan een vernieuwd binnenste gekregen.
Lees verder