Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Back to basics: Volkswagen Touareg

Back to basics: Volkswagen Touareg
De meeste klanten stappen de Volkswagen dealer binnen voor het koopcontract van een Polo of Golf, maar sommigen nemen een pak extra geld mee voor een veel groter model. Met de verkoopteller van de Polo op ruim 12.000 exemplaren, doen wel beduidend minder mensen dit voor die Touareg. De SUV ging namelijk tot nu toe slechts 55 keer over de toonbank. Instappen kan vanaf net geen € 90.000. Tijd om te zien wat die auto te bieden heeft.
Lees verder

Blik to the Future: Elektrische cross-over Renault
Renault heeft voor de komende jaren een aardig programma aan elektrische auto's opgetuigd. De onlangs gelanceerde derde generatie Zoe krijgt een cross-over-variant die naast de nieuwe Captur komt te staan.
Lees verder

BMW steekt 400 miljoen euro in Dingolfing-fabriek
BMW investeert 400 miljoen euro in zijn grootste fabriek in het Duitse Dingolfing. Het geld wordt gebruikt voor aanpassingen die nodig zijn om op de locatie op termijn de volledig elektrische iNext te maken.
Lees verder

Doe maar zwart: Bugatti Chiron Noire
Als er een nieuwe auto moet worden uitgezocht lijkt zwart met afstand de minst fantasievolle kleurkeuze, maar toch lijkt Bugatti ervan overtuigd dat de donkere tint iets bijzonders is. In het geval van de Chiron Noire is dat misschien ook wel zo.
Lees verder

Toyota RAV4 nu ook op grijs kenteken leverbaar
De Nederlandse importeur van Toyota stuurt een nieuwe versie van de RAV4 de weg op. Met een instapprijs van € 26.995 is zeer aantrekkelijke versie, maar daarvoor moet je wel wat inleveren. Dit is namelijk de Toyota RAV4 Van.
Lees verder

'Gezamenlijke R&D-tak voor Renault, Nissan en Mitsubishi'
Alliantiepartners Renault, Nissan en Mitsubishi willen gezamenlijk een bedrijf oprichten dat zich gaat toeleggen op de ontwikkeling van complexe nieuwe technieken, stelt het Japanse Kyodo News.
Lees verder

'Tesla-fabriek gaat meer bedrijven naar Duitsland trekken'
De komst van een Europese Tesla-fabriek naar het gebied rondom Berlijn trekken, stelt de plaatselijke politiek. De eerste aanvragen zouden al zijn ingediend.
Lees verder